Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 aktivnosti za lepši vikend

3. dec 2015 13:31
0

Oglasno sporočilo

Zveni znano? Zato je toliko bolj pomembno, da si za vikend vzamete čas zase, da si malce napolnite 'baterije'. Za vas imamo 5 predlogov, kako si lahko polepšate že vikend, ki je pred vrati.

1. Sprehod ali izlet v naravo

Če le imate možnost, se odpravite vsaj v najbližji park, na kak hrib ali drugam v naravo. Glede na to, da je dandanes večina del sedečih, je toliko bolj pomembno, da si vzamemo čas za sproščanje v naravi. Hkrati se boste nadihali svežega zraka, izboljšali imunski sistem in počutje. Verjemite, nič ne sprosti in napolni bolje kot narava.


rgbstock.com

2. Večerja v družbi prijateljev

Ni pomembno, ali boste skuhali doma ali vi obiskali prijatelje – pomembno je kakovostno druženje z ljudmi, ki jih imamo radi, zanimive debate, okusne jedi in slastne pijače. To vas lahko prav neverjetno razbremeni in sprosti, zato začnite ta trenutek iskati recepte, ki jih lahko preizkusite.

3. Privoščite si masažo

Po koncu delovnega tedna, še zlasti, če se tudi redno rekreirate, stres in obremenjevanje mišic privedeta do napetosti v telesu ali celo bolečin. Rešitev je masaža. Za to ni nujen obisk zdravilišča, temveč zgolj masažnega salona. Če pa si lahko vzamete zase cel dan in vključite še savnanje, jacuzzi ali urejanje nohtov, pa toliko bolje!


myofitmassage.com.au

4. Nakupovanje

Seveda ne brezglavo ali nepomembno, vendar je veliko prijetneje nakupovati za vikend, ko to lahko naredimo v miru, si vzamemo čas, da malce pobrskamo po trgovinah in si privoščimo tudi kakšno stvar 'za dušo'. Dan nam lahko polepšajo že malenkosti kot so dišeča sveča, kak okrasni kos za stanovanje ipd.

5. Obisk kina, koncerta, gledališča

Če ste ljubitelj glasbe ali si radi ogledate dobro predstavo ali film, preglejte tovrstno ponudbo in si vzemite čas zase. Kakovostna predstava, zanimiv film, izvrsten koncert … vas bodo sprostili ter preusmerili pozornost od vsakodnevnega stresa in skrbi.


tricycle.co.uk

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ste presenečeni ob novici, da lahko izdelki za osebno higieno žensk vsebujejo nevarne kemikalije?