Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Decembra se lahko kaj hitro zredimo - kako to preprečiti?

6. dec 2017 13:11
0

Oglasno sporočilo
... pridobljenih kilogramov in napihnjenosti. Decembrskega ritma se moramo torej lotiti bolj premišljeno. Preverimo, kako.
 

PREBERITE TUDI: 8 razlogov za telesno aktivnost zunaj, tudi pozimi ( + 7 napotkov)

 
 

1. Na krožnik si nalagajte premišljeno

Čeprav vas bodo mikale vse dobrote, pod katerimi se bo šibila miza, si na krožnik naložite le bolj zdrave jedi, in tiste, ki jih imate raje. Tako bo vaš želodček prej poln in vaše brbončice prej zadovoljene. Jejte počasi. Zapomnite si, da vas bo slej ko prej kakšna teta zopet silila, da si na krožnik naložite še. Pred odhodom na zabavo ali druženje, si doma privoščite zdrav obrok. Tako se nezdrave hrane kasneje ne boste lotili s praznim želodcem.
 

2. Bodite previdni pri pitju alkohola

Seveda, kakšnemu kozarčku rujne kapljice sem in tja se v decembru ne boste mogli izogniti. Pazite pa, da telesa ne obremenite preveč s preveč popitim alkoholom. Alkohol namreč poslabša stanje kože in dehidrira telo.
 

3. Začnite telovaditi

Tiste, ki se z gibanjem že ukvarjate; 10 točk za vas, lahko preidete na naslednjo točko. Za vse ostale: skrajni čas, da začnete telovaditi, december je enkratna priložnost, da sproti 'skurite', kar ste pojedle in hkrati sprostite stres.
 

4. Ne pozabite nase - stres redi

Hitenje, opravki, nakupovanje, kuhanje,... Decembrska mrzlica se je že začela. Drage dame, ne pozabite nase! Tisti opravek lahko počaka, likanje lahko prestavite na kdaj drugič in tudi posoda vas bo počakala. Vroča kopel, dobra knjiga ali sprostitvena masaža je to, kar potrebujete. Zaslužite si razvajanje!


PREBERITE TUDI: Zakaj si preprosto morate vzeti čas zase?

 
0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kako nositi jeans v poletnih dneh? Načinov je več!