Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

4 koraki, s katerimi trajno odpravite negativne misli

27. jul 2020 8:06
0

Oglasno sporočilo

... misli, vendar jih ne bi smeli. To še zlasti velja, kadar govorimo o negativnih mislih, ki se lahko manifestirajo v hujše duševne težave. Velikokrat nam ravno misli preprečujejo, da bi končno doživeli tisto srečo, po kateri tako dolgo hrepenimo. Ne bodite več suženj svojih misli. Sprehodite se skozi postopek v štirih korakih in strenirajte možgane, da se nehajo oklepati negativnih misli.

Korak 1: Glejte na negativne misli kot obiskovalce, ne redne goste

Negativne misli se skoraj vedno pojavijo od nikoder. Imate čisto lep dan in nato kot iz topa - neke čudne misli, ki se jih ne morete znebiti. Ko se pojavijo, jih prepoznajte in se ustavite. Ne bodite prijazni do njih. Pri razmišljanju se je enostavno navezati na svoje misli.

Običajno se začne z identifikacijo delov negativnih misli, ki se zdijo resnični ali neresnični, nato pa okoli nje zgradite celoten dialog. Če želite to preprečiti, priznajte svoje misli kot zunanjo osebo. Vidite jih, vendar ne potrebujete interakcije z njimi. Ločevanje je prvi korak k trajnemu odstranjevanju močnih negativnih misli, ki jih imate v vašem življenju.

Korak 2: Prepoznajte izvor vaših negativnih misli

Ta korak je izjemno pomemben, če želite popolnoma nadzirati svoje misli. Pomislite, ali morda misli izvirajo iz potlačenih čustev, potlačenega strahu, jeze ... Vedno je nek subtilni vzrok.

Korak 3: Spremenite pozicijo telesa

Um lahko pretentate, da sprosti negativne misli in občutke, tako, da takoj spremenite pozicijo telesa. Če sedite, začnite hoditi. Če imate ramena navzdol, jih pomaknite navzgor, če gledate v tla, poglejte v nebo ...

Korak 4: Trenirajte pogovar sami s seboj

Kadar se vam misli prikradejo v glavo, se začnite sami s seboj pogovarjati o občutkih in stvareh, ki jih vidite, doživljate. Tako boste zasedli prostor vsem negativnim mislim, ki bodo kmalu nato izginile.

PREBERITE TUDI: Takole tarnanje vpliva na vaše možgane (in počutje)

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • Tjaška je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 2 dnevoma
    Čestitke PLANET LEPOTE Smile še leto do polnoletnosti Wink
    Všeč mi je barvitost in ličnost člankov in strani ... Pogrešam pa čase, ko še ni bilo toliko reklam da pridemo do člankov ... No pa saj vem, nekako je treba tudi zaslužiti Wink bomo ...
    0
   • VICKY je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 3 dnevi
    Najprej čestitke PL za rojstni dan; spremljam vas že kar nekaj let, najbolj dragocena pa so nepristranska testiranja na Kozmetometru in vsaj zame - seznanitev s sestavinami kozmetičnih izdelkov, ki mi je odprla popolnoma nov pogled na kozmetiko. ...
    0
   • Vesna20 je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 3 dnevi
    Na PL mi je najbolj všeč, da je zbranih veliko informacij na enem mestu, najdeš hitro, kar potrebuješ in veliko je povratnih informacij iz prakse, kar je najbolj pomembno. Ne pogrešam ničesar, vse je super, vse pohvale.
    0
   • sanda je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 3 dnevi
    Ne glede na to, da sem bila včasih bolj aktivna članica na PL, tudi sedaj, ko pridem in iščem kakšno informacijo, jo vedno najdem, sploh kadar iščem kakšno kremico Wink Tako, da meni je uporabno vse, ne pogrešam ničesar.
    0
   • Travica je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 3 dnevi
    Vse najboljše, planetek! Smile
    Najbolj všeč mi je, da ostaja PL zvest sam sebi in da ni sponzoriran od nikogar. Tako lahko zaupam člankom in nasvetom, ki jih najdem tukaj. Verjamem, da ostane takšen še vnaprej.
    0
  Izpostavljamo
  Kar nekaj podjetij tekmuje v pripravi cepiva za prehladno-gripozni virus, poimenovan COVID-19, saj so cepiva izjemen vir zaslužka farmacevtske industrije.