Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

31. SOF je napolnil Avditorij Portorož

14. jun 2022 20:02
0

Razkrita je zmajeva formula

Ker je letos festival obarvan predvsem digitalno, se nam je na odru pridružila Dot Lung, mati družbenih zmajev in ena najboljših strokovnjakinj za družbena omrežja iz ZDA. Obiskovalcem je zaupala elemente skrivne formule, ki v šestih korakih privablja sledilce, neguje odnose in digitalno prisotnost pretvarja v uspešno osebno znamko: "Osredotočite se na svojo strast, poiščite nišo, delite svoja mnenja, vodite dialog in najpomembneje - hug your haters."

Človek, kam greš?

V znanstvenofantastično življenje, ki ga morda lahko pričakujemo v prihodnosti, nas je popeljal izr. prof. dr. Dan Podjed. Pojasnil je, da doživljanje sveta prek zaslonov že dolgo ni več le fantazija, zaradi vedno večje digitalizacije vsakdanjega življenja pa je to, kar vidimo na zaslonih, celo postalo naš realni svet. Verjame, da lahko kljub temu pričakujemo povratek analognega, ki bo pomagal oblikovati pravičnejši družbeno-ekonomski model in strmel k temeljem človeškosti.

Dobre ideje ne poznajo meja!

"Če nihče ne sovraži vaših idej, jih tudi nihče ne obožuje," je obiskovalcem festivala zaupal Erik Kessels, priznani kreativec, ki ga navdihujeta nepopolnost in neuspeh. Sprehod skozi njegova najslavnejša dela je dokazal, da moramo pri iskanju novih idej stopiti tudi v skrajnost, preizkusiti nelogične rešitve ter opolnomočiti tisto, kar se morda zdi nemogoče.

Ko se združita Yin&Yang radijskega sveta

Program prvega festivalskega dne je zaokrožil razgiban Medianin pogovor, ki je pregledal aktualne statistične podatke ter jih pretvoril v praktične izkušnje in poglede dveh najbolj prepoznavnih radijskih voditeljev pri nas. Denis Avdić, Miha Šalehar in Janja Božič Marolt so spregovorili o grajenju osebne znamke, krajšanju časa ljudem, ki so na poti v službo, medijski pismenosti in poslanstvu radia kot intimnega medija, ki zmore z besedo pričarati izjemne občutke.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Strokovnjakinja za kraljevi slog je razkrila vzrok za nov poslovno-eleganten sartorialni videz valižanske princese.