Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Miss Rainbow

 • Miss Rainbow je všečkal/a forumski zapis KNJIGOMETER.

  9. nov 2014 12:13
  0
  • Miss Rainbow je napisal/a na forum v temo Kje in kako ste ga spoznale?.

   9. nov 2014 12:03

   Prijetno je brat vaše zgodbice smiley  No pa bom pristavila še svojo... 

    

   Spoznala sva se nekaj let nazaj. Bil je mesec december. Takrat sm delala preko študentskega servisa v tistem podjetju že kar nekaj časa... on je začel prav tako delat tam (preko študentskega servisa) v novembru, vendar je pač usoda hotela, da sva se cel mesec križala - delala v obratnih izmenah in ga nisem spoznala. Spomnim pa se, da sem slišala od večih sodelavk, da smo dobili novega sodelavca, ki je ah in oh in sploh fajn. No in sem nestrpno pričakoval, da spoznam tega novega sodelavca. 

   Bilo je v začetku decembra... prvi vtis je bil "kr neki". Bil je vse, kar me je takrat odbijalo pri fantih. Bil je to, čemur sem vedno rekla, da jaz pa takega ne bom imela.Šel mi je kontketno na živce. In glej ga zlomka, od vseh sodelavk se je zapičil vame (bil je samski, isto sem bila takrat tudi sama samska). Pa so se vrstila povabila na pijače, v kino, na pico...zavračala sem eno za drugim in si mislila: "Pa daj odnehaj že!". Ko sem videla, da ne bo odnehal, sem pristala na pijačo z njim in s sabo zvlekla prijateljico. Očitno je zaleglo, ker so povabila prenegala prihajati. 

   V glavnem... pet mesecev tem je izgubil osebo, ki mu je v življenju ogromno pomenila. Še sama ne vem kako, ampak takrat sva se nekako zbliažal. Rabil je ramo za tolažbo...in bila sem enostavno tam. Začelo se je prijateljstvo, ki je bilo iz meseca v mesec bolj trdno. Zaradi izgube, ki jo je doživel, pa se je kar precej spremenil. Spremenila pa sem se tudi sama... po parih mesecih najinega prijateljstva me je kar naenkrat kot strela z jasnega zadelo, da pa moja čustva do njega niso več samo prijateljska. Sprva me je spoznanje kar šokiralo. Nisem mogla verjetno... kdaj, kako se je zgodilo.. ne vem. Spomnim se, da sem mu to tudi povedala, vendar pa me je takrat on zavrnil. Enostavno se ni hotel na nikogar vezat, bal se je vnovične izgube... bal se je, da nama ne bi šlo in bi izgubil prijateljico, brez katere pa (vsaj tako je takrat rekel) ni znal več živeti. 

   Ok, sprejela sem njegove besede in se sprijaznila s tem. Bilo je težko... tak najin odnos se je nadaljeval še več kot pol leta... bili so vzponi in padci. Dobivala sem se z drugim fantom, ampak vedno je bil on nekje tam zraven - kot po naključju. Vedno in zmeraj. Na nek prikrit način je bil posesiven do mene... kot da bi se me lastil, pa nisem bila njegova punca. Bila sva samo prijatelja. Kar zlepega me je vsakič, ko sva bila na kavi in sva odhajala domov, objel. Kar naekrat so se njegovi telefonski klici zgostili... postali so vsakodnevno obvezni zvečer pred spanjem. Vse skup me je delalo le še bolj zmedeno. Z drugim fantom sem pretrgala stike, ker nisem zmogla... še zmeraj so bila v meni močna čustva - čustva, ki niso bila le prijateljska. 

   Najin odnos dobrega pol leta bi lahko opisala kot potlačena obojetsranksa ljuezenska čustva, zablamirala v prijateljski odnos. Telesno med nama ni bilo ničesar - razen občasnih objemov. Ker se je vse skup samo stopnjevalo, sem lepega poletnega dne popenila in mu zmetala v obraz vse, kar se je leto dni nabiralo v meni. Potegnila sem črto in ga enostavno vrgla iz svojega življenja. 

   Dva dni se nisva slišala. Trpela sem ko hudič na kržu, ampak drugače ni šlo. No... po dveh dneh me je poklical in prosil, če me lahko pride iskat, pa da greva na pijačo, ker bi se rad pogovoril o določenih stvareh. Sprva nisem hotela it... ampak me je nato le prepričal. Prišel je po mene... odšla  sva v park na klopco. Pogovor je trajal dobre štiri ure... razlagal mi je kako se boji zveze, kako se boji, da ni zadosti dober zame, kako se boji da me bo prizadel... kako se boji, da nama ne bi šlo in bi me izgubil. In nazadnje, da čustva so tudi z njegove strani, ampak mu toliko pomenim, da si ne upa razkirat. ... Po štirih urah (več ali manj njegovega monologa) sem rekla, da pač spoštujem njegovo odločitev, ampak da žal tudi prijatelja ne moreva biti več. Ne bi šlo... čustva so bila obojestranska in preveč vsega se nama je zgodilo vmes, da bi lahko imela normalen prijateljski odnos. Prosila sem ga, če me odpelje domov. 

   Šla sva k avtu, stopila sem do zadnjega dela vozila, da bi šla okrog do sopotnikovih vrat. Takrat me je za roko potegnil nazaj in me poljubil. Bila sem popolnoma šokirala. Niti malo nisem pričakovala tega... po štirih urah poslušanja o njegovih strahovih in skrbeh sem bila itak že prepričana, da se tu pač ne bo nič kaj spremenilo. Ampak se je... 

   In od takrat sva skupaj že peto leto. Načtujeva družinico...(plan je enkrat drugo leto), iščeva si prvo skupno stanovanje... v glavnem: mava se fajn. smiley

   In če bi bla znova na začetku, bi šla še enkrat skozi vse to... ker se mi je sedaj vse poplačalo. Imam trdno zvezo, ob sebi imam človeka, ki sem ga že prej poznala, ki mu zaupam, za katerega vem, da ni stvari na svetu, ki mu je ne bi lahko povedala... in za katerega vem, da mi bo vedno in povsod stal ob strani. In to je navsezadnje tisto, kar je v življenju največ vredno! 

   367
  • Miss Rainbow je napisal/a na forum v temo O čem razmišljate? - 3. del.

   5. nov 2014 19:16

   Razmišljam od kje naj poberem še nekaj motivacije, da naredim še teh pet izpitov, ki me čakajo na faksu in pol zaključim moje šolanje... Iz službe domov hodim kar zamtrana, pa še v zadnjem mesecu in pol (ko nisem migala nič v smeri faksa in manjkajočih izpitov) sem se kar navadla na "luksuz", da pridem domov in grem pred tv ali pa brat kako dobro knjigo... samo morem, morem, morem... smiley

   468
  • Miss Rainbow je napisal/a na forum v temo OPM (oseba pod mano) - 8. del.

   5. nov 2014 18:46

   Jo kar obužujem, ja... ampak zadnje čase poskušam zmanjšat  uživanje čokolade na minimum (in še to omejit na temno čokolado).

    

   OPM obužuje dišeče svečke.

   1499
  • Miss Rainbow je napisal/a na forum v temo NOTD (slike nohtov) - 8. del.

   5. nov 2014 18:33

   Pa še moji nohtki trenutno: Misslyn v odtenku 08 - Denim look  (v živo je sicer bolj moder, kot siv... ampak mi ga nikakor ne uspe fotografirat tako, da bi tudi na sliki obdržal svojo pravo barvo)

    

   1369
  • Miss Rainbow je napisal/a na forum v temo Današnje počutje - 10. del.

   6. maj 2014 14:59

   Trenutno neobremenjeno (kako bo pa jutri in - predvsem - v četrtek dopoldan je pa druga pesem). Ampak trenutno mi je še fajn. 

   1011
  • Miss Rainbow je napisal/a na forum v temo Kaj trenutno berete? - 3. del.

   6. maj 2014 14:39

   Samantha Young - Jamajška ulica 

   Lahkotno branje. Sledi svojima predhodnicama. Idealna za skok vstran od vsakodnevnega stresa in tempa. smiley

   695
 • Miss Rainbow je všečkal/a forumski zapis NOTD (slike nohtov) - 8. del.

  6. apr 2014 18:09
  0
 • Miss Rainbow je všečkal/a forumski zapis NOTD (slike nohtov) - 8. del.

  6. apr 2014 18:08
  0
  • Miss Rainbow je napisal/a na forum v temo Kaj trenutno berete? - 3. del.

   6. apr 2014 18:06

   Ravnokar prebrano: Anthony Capella - Recept za ljubezen 

   Prijetna zgodba. Sicer se mi je prvih 100 strani kar nekam vleklo, nato pa me je zgodba potegnila vase. Priporočam! 

    

   695
 • Miss Rainbow je všečkal/a forumski zapis KNJIGOMETER.

  6. apr 2014 18:04
  0
  • Miss Rainbow je napisal/a na forum v temo Kaj vam je polepšalo dan? - 11. del.

   25. jan 2014 14:16

   Končno sem dobila idejo kaj podarit dragemu za letošnje Valentinovo. Moram samo še darilce "spravit" do doma ... nato pa čakat na Velentinovo...  *feeling happy* smiley

   1499
  • Miss Rainbow je napisal/a na forum v temo Kaj počnete - 61. del.

   25. jan 2014 14:12

   Razmišljam, da že dooolgo nisem brala foruma - čas me je očitno prehitel. 

   Drugače pa trenutno: pavza med učenjem. 

   1499
  • Miss Rainbow je napisal/a na forum v temo P: Lak Essie Millionails.

   25. jan 2014 13:56

   Prodam lak Essie Millionails, ker mi sploh ne odgovarja. Lak je bil uporabljen vsega skupaj 3x. Sama vsebina stekleničke je enaka, kot da bi bil popolnoma nerabljen. 

   Več informacij pa preko zasebnih sporočil. 

   1
  • Miss Rainbow je napisal/a oceno izdelka Essie Millionails.

   25. jan 2014 13:49
   Že kar lep čas imam težave z nohti. Nohti se mi cepijo in plastijo. Nikakor ne najdem laka, seruma ali olja, ki bi to popravil.

   V dobri veri, da mi bo pomagal Essie (vsaj kolikor sem brala o njem po raznih forumih in blogih), sem kupila ta lak. In sledilo je grenko razočaranje. Lak sem uporabljala samo teden dni, ampak nohti so postali še bolj grozni kot pred uporabi tega laka: še bolj so se mi začeli plastit in cepit.

   Glede na slabo izkušnjo tega laka ne bom kupila nikoli več. In glede na rezultat (poslabšanje nohtov!) se mi zdi cena previsoka.

   Edino embalaža je ok.
   5
  • Miss Rainbow je napisal/a na forum v temo Kaj počnete - 61. del.

   12. okt 2013 17:00

   Po napornem tednu, ki je za mano, trenutno samo počivam... + čakam, da pride dragi k meni. smiley

   1499
  • Miss Rainbow je napisal/a na forum v temo Najljubši čaj.

   8. okt 2013 19:07

   Pred par dnevi sem pri prijateljici poskusila zeleni čas z okusom ananasa in mi je bil res fin - eden boljših kar sem jih poskusila na novo zadnje čase.

   Drugače pa obožujem sivkin čaj smiley

   520
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 19. mar 2023 20:52
  RES slabo, meni izsušuje kožo
 • Tanja 21. feb 2023 18:20
  Izvrsten, najboljši
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
  Svaljka se
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
  Ne preprečuje vonjav
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
  Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Čedalje več ljudi ima težave s ščitnico – s hipotirozo, Hashimotovo boleznijo, hipertirozo in Gravejevo boleznijo.