Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvijača, s katero je Kate Middleton uspelo na skrivaj oditi iz bolnišnice

2. feb 2024 10:42
0

Oglasno sporočilo

Princesa Walesa je zapustila londonsko kliniko na isti dan kot kralj Charles, le da je njega ujelo več kot 20 fotoreporterjev.

Hospitalizacija valižanske princese je bila zavita v tančico skrivnosti, odkar je Kensingtonska palača pred več kot dvema tednoma sporočila, da je bila sprejeta na londonsko kliniko zaradi "načrtovane operacije".

Med 14-dnevnim bivanjem Kate v zasebni bolnišnici se je pojavila le ena fotografija obiska valižanskega princa, kar je v popolnem nasprotju s številnimi posnetki kraljice Camille med tridnevnim bivanjem kralja Charlesa v isti zdravstveni ustanovi.

Kate in njen svak sta bila odpuščena še isti dan. Medtem ko je odhod kralja Charlesa posnelo več kot 20 fotografov in filmskih kamer, Kate niso posneli niti enkrat.

Kako ji je uspelo oditi, ne da bi jo kdo posnel? Kraljevi fotograf James Whatling, ki je bil istega dne na londonski kliniki in je posnel odhod kralja Charlesa, je delil svoje misli.

James je slišal, da se je Kate morda neopaženo izmuznila s svojo osebno asistentko Natasho Archer, ki je bila edina članica Kateine ekipe, ki so jo na dan odhoda fotografirali. 36-letnico, ki za princeso dela že več kot 10 let, so ujeli za volanom njenega avtomobila, ko je prevažala več cvetlic, rastlin in darilnih vrečk, verjetno nazaj v Adelaide Cottage.

Emily Nash je dejal: "Nekateri pravijo, da je bila valižanska princesa na zadnjem sedežu avtomobila, vendar sem preučil sliko in je ne vidim."

James ima svojo teorijo o tem, kako bi se Kate lahko "odpeljala, ne da bi jo kdo nadlegoval". Pravi: "Vse, kar so morali storiti, je, da so valižansko princeso posadili v avtomobil, ki ni bil prepoznaven kot kraljevo vozilo. Harry in Meghan sta uporabljala neoznačene prevoznike za ljudi – nekaj takega bi bilo udobno."

PREBERITE TUDI: Po skoraj dveh tednih po zahtevni operaciji je Kate Middleton doma

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.