Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Znaki zodiaka, ki so večni sanjači

6. maj 2021 8:12
0

Oglasno sporočilo

... resničnost zelo oddaljena. Namišljeno življenje je lahko precej razburljivo, toda če ste raje v sanjah, kot se pogovarjate z ljudmi in se izognete resničnosti, se morda težko osredotočite na sedanjost in to, kje ste trenutno. Predstavljamo vam 5 horoskopskih znamenj, ki radi veliko sanjajo.

Dvojčka

Najraje preživljate čas v svoji sanjski deželi. Vaša domišljija vam omogoča, da preveč odlašate in prezrete vsakodnevna in dolgočasna opravila, ki bi jih morali opravljati. Čeprav ste zabavni in impulzivni, se lahko koncentrirate, kadar je to potrebno in naloge ponavadi opravljate z zabavo.

Ribi

Uspevate v ustvarjalnosti in domišljiji, vaše najboljše ideje pa izhajajo iz domiselnih sanj, ki jih pogosto sanjate. Običajno gledate na svet skozi kreativen kozarec in ga vpletate tudi v svoje vsakdanje življenje. Sanjarjenje je za vas enako pomembno kot vaše druge vsakodnevne stvari.

Devica

Vaša domišljija se združi z vašo praktično platjo in tako nastanejo odlične ideje. Ne morete biti povsem praktični ali povsem domišljijski. Vaše lastnosti se med seboj dopolnjujejo. Ne marate dolgočasnih stvari in tudi nenehno iščete načine, kako razvedriti in poživiti razpoloženje ter ga čim bolj angažirati.

Vodnar

Kakovost sanjarjenja vam predstavlja precej težav. Pogosto zamudite na družabnih srečanjih ali kadar ste zunaj s prijatelji. Drugi tega morda sploh ne odobravajo in vam zato veliko povedo o tem. Vendar je pozitivna stran tega, da navadno ustvarjate napredne in profesionalne ideje s svojim ustvarjalnim ali domišljijskim svetom.

Rak

Zmedenost je eden od vaših talentov. To vas lahko spusti v težave, toda zahvaljujoč vašim domiselnim in ustvarjalnim idejam se tudi vi rešite situacij. Radi si predstavljate svet, kakršnega bi moral biti, še posebej takšnega, kot je v vaših sanjah. Ste nedoločen sanjač, ​​ki lahko uresniči vse, kar želi, če se za to odloči.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sedaj, ko smo končno dočakali poletje, vam predstavljamo 5 najbolj modnih kosov poletja 2021, v katerih boste videti naravnost izjemno!