Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Znaki zodiaka, ki so nagnjeni k duhovnosti

24. avg 2022 10:25
0

Oglasno sporočilo

...  postane bolj umirjen, miroljuben in razumevajoč. Izogiba se nepotrebnim prepirom in si prizadeva za mirno okolje za vse. Astrologija omogoča, da posameznik razume zapletenost svoje osebnosti, tako da jo določi z dvanajstimi astrološkimi znaki zodiaka. Zato so tukaj navedena horoskopska znamenja, ki se bodo verjetno nagibala k duhovnosti.

Škorpijon

Čeprav izpadejo kot močne in strastne osebe, so lahko zelo občutljivi. Obrnejo se k duhovnosti, da bi pomirili svojo dušo. So optimisti in verjamejo v dejstvo, da je nad njimi večja moč.

Ribi

Znani so kot najbolj duhovni med vsemi. Verjamejo v tarot karte in astrološko branje, kjer lahko dobijo vpogled v prihodnost. Ribe so sanjači in verjamejo v astrološke pojave. Vsako situacijo bodo skušali povezati kot posledico astrološkega pojava.

Strelec

Veliko zaupajo duhovnim primerkom in pri njih iščejo podporo v težkih časih. Radi preučujejo takšne stvari in so vneti učenci duhovnosti. Želijo spremeniti svet in prispevati k izboljšanju družbe. Verjamejo, da lahko to storijo s pomočjo duhovnosti.

Lev

Verjamejo v dobre in slabe plati življenja, ki jih krepijo delci duhovnosti. Levi so zelo optimistični in menijo, da je duhovnost največje darilo, ki ga je človeštvo kdaj dobilo. Za razumevanje vidikov svojega življenja, odnosov in kariere so odvisni od duhovnosti.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 22. do 28. avgust 2022

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Čas je, da damo hlačam – sploh kavbojkam – malo premora. In praznični december je idealna priložnost!