Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Znaki zodiaka, ki se zaljubijo v denar

12. nov 2020 8:04
0

Oglasno sporočilo

... vendar ne bodite presenečeni, ko vam povemo, da obstajajo nekateri, ki se bodo bolj verjetno zaljubili v denar in je zanje to največja nagrada. Čeprav ljubezen nima cene, za ta horoskopska znamenja denarno darilo pomaga, da srce nekoliko hitreje zaigra.

Strelec 

Strelec se lahko zaljubi v denar, saj jih privlači pustolovščina in vznemirjenje, ko dosežejo nekaj ali nekoga, ki je izven njihovega dosega. Vse gre za odhod v nove kraje in ogled novih stvari. Zaljubljenost v denar je močna, saj dopuša potovanje v nove kraje in doživetja novih stvari. Zaradi njihove želje po pustolovščine bodo verjetno sledili denarni poti.

Kozorog

Kozorog je praktičen. Ni tisti, ki se zaplete v fantazije sanjarjenj. To znamenje si želi doseči svoj cilj in neumorno bo delalo za to. Mora se počutiti varno v finančnem smislu, da odpre svoje srce.

Škorpijon

Zdi se, da se je to vodno znamenje rodilo, da bi se zaljubilo v denar. Magnetni in očarljivi škorpijon je rojen, da je na vrhu. Njihova konkurenčna narava je vedno zmagati za vsako ceno. Čeprav je škorpijon zelo zaseben, bodo z veseljem našli globoko ljubezen v nekom, ki ima finančno zaledje.

Bik

Bik, se ukvarja le z razkošjem. To zemeljsko znamenje ljubi fine stvari v življenju. Treba jih je razvajati in zanje poskrbeti. Bik se želi ves čas počutiti proslavljenega in oskrbljenega. Imajo odličen občutek in začutijo pravega partnerja. Bolj kot so pripravljeni izstopiti iz svojega območja udobja, več denarja pričakujejo v zameno.

PREBERITE TUDI:Zanimive lastnosti ljudi, rojenih v novembru

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Poziv k spoštovanju pooblastil v zvezi s potekom vzgojno izobraževalnega dela od 12. 4. 2021 dalje v povezavi s samotestiranjem otrok ter predvajanjem propagandnih sporočil.