Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Znaki zodiaka, ki radi eksperimentirajo v postelji

16. jan 2023 10:16
0

Oglasno sporočilo

... posameznikovega spolnega vedenja ali želja. Vendar so nekatera horoskopska znamenja znana po svoji pustolovski in eksperimentalni naravi, kar jih lahko pripelje do raziskovanja bolj čudnih vidikov spolnosti.

Škorpijon

Škorpijoni so znani po svoji intenzivni in strastni naravi in se ne bojijo raziskati svojih najglobljih želja in fantazij. So tudi zelo zasebni in skrivnostni, kar lahko njihovim spolnim srečanjem doda element vznemirjenja in spletk.

Vodnar

Vodnarji so znani po tem, da so nekonvencionalni in odprti ter se ne bojijo preizkušati novih stvari in premikati meja v spalnici. So tudi zelo ustvarjalni in domiselni, kar jih lahko vodi do raziskovanja novih in vznemirljivih načinov za zadovoljstvo sebe in partnerja.

Dvojčki

Znani so po svoji igrivi in spogledljivi naravi, v postelji pa so lahko precej eksperimentalni. So tudi precej pustolovski in radi preizkušajo nove stvari, zaradi česar so lahko odprti za raziskovanje različnih oblik užitka.

Levi

Levi, znani po svoji samozavesti, prav tako veljajo za pustolovsko znamenje, kar se tiče spolnosti. Znani so po močnem spolnem nagonu in se ne bojijo izraziti svojih želja. So tudi zelo nagajivi in radi preizkušajo nove stvari, zaradi česar so lahko odprti za raziskovanje različnih oblik užitka.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 16. do 22. januar 2023

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Za kar najvišjo stopnjo privlačnosti je potrebnega manj vložka, kot si morda mislite.