Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Znaki, da vaš partner nekaj skriva pred vami

9. mar 2022 8:09
0

Oglasno sporočilo

Dobra komunikacija je ključnega pomena, a če želi vaš partner nekaj prikriti, morate vedeti, kdaj prikriva resnico. Zavedanje znakov, da morda skrivajo stvari pred vami, lahko v tem primeru resnično pomaga.

1. Njegov glas se spremeni

Če zaznate spremembo višine partnerjevega glasu, ko se pogovarja z vami, vam morda laže. Morda celo pogosteje kot običajno kašlja ali težko diha. To so naravne reakcije njiegovega telesa, ko postane živčen zaradi nečesa.

2. Izogiba se očesnemu stiku

Oči lahko razkrijejo veliko čustev, tako da če se vaš partner nenehno izogiba vašemu pogledu, je to lahko zato, ker ne želi, da vidite skozi njih. Morda boste našli strah v njegovih očeh in zato poskuša ne vzpostaviti očesnega stika z vami.

3. Ko odgovarja na vaša vprašanja, je njegov odgovor nejasen

Ko odgovarja na vprašanje, se oči osebe premaknejo na stran, s katere dostopa do informacij. Oči, ki se premikajo v desno, iščejo spomine, medtem ko oči, ki se premikajo v levo, ustvarjajo laž. Če so odgovori vašega partnerja nejasni ali nenavadno podrobni, je to lahko znak, da skuša nekaj prikriti. Še en opozorilni znak je, ko na vaše vprašanje odgovori z vprašanjem, ker si skuša dobiti dodaten čas za izmišljanje laži.

4. Ko sta sama, je nemiren

Zaradi skrivnosti se lahko vaš partner počuti nemirnega, še posebej, če sta skupaj sama. Morda čuti stres in to mu lahko oteži, da ostane pri miru, ko vas nič drugega ne odvrne od njega.

5. Njegova govorica telesa kaže, da je v vaši bližini nemiren

Če med pogovorom vaš partner obrne svoje telo stran od vas, je to lahko znak, da ima nekaj skrivnosti in ne želi, da bi jih razkrili. To je njihov podzavestni način, da vas zapre. Podobno je dejanje grizenja nohtov znak negotovosti ali tesnobe in se lahko zgodi, ker ima kaj skrivati. Drug način, da ugotovite, ali vam partner laže, je tako, da pogledate, kaj počne z rokami. Če vaš partner običajno ne potisne rok v žepe, a nenadoma začne to početi, se lahko zgodi, da se poskuša potolažiti, ker ve, da dela nekaj narobe.

PREBERITE TUDI: Preprosti načini, kako odkriti lažnivca

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kate je nosila plapolajočo midi obleko L.K. Bennett in ljubke espadrile s peto.