Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Znaki, da nista bila ustvarjena eden za drugega

10. nov 2021 8:19
0

Oglasno sporočilo

Čeprav se noro privlačita, se povezava med vama preprosto ne zgodi. Niste vi krivi, niti vaš partner. Poleg kemije bi namreč  morala obstajati tudi čustvena in mentalna povezanost, in ko je ni, se tega ne da izsiliti. Tako vam vesolje vedno daje znake, s katerimi vam jasno pokaže, da niste ustvarjeni eden za drugega. 

Vedno je nekaj narobe

Nenavaden občutek boste imeli vedno, ko boste s partnerjem; nerazložljivo čustvo, ki vam pove, da je vašemu razmerju že od začetka nekaj manjkalo. Čeprav boste morda s partnerjem preživeli kar nekaj let, boste vedno čutili, da je v vaši zvezi nekaj narobe, nekaj, česar ljubezen ne more izpolniti.

Nenehni razhodi

Ko nista namenjena drug drugemu, bo več prepirov, nesporazumov in celo nenadnih razhodov. Vi in vaš partner se lahko zapletete v neskončen cikel razpada in ponovnega združevanja, kar je naravnost izčrpljujoče. Oba se morata sprijazniti, da vsakokratno ponovno združevanje ne bo koristilo nikomur.

Občutek izčrpanosti

Vaš odnos morda deluje popoln, vendar to ne pomeni, da ne prepoznate dela, ki ga vključuje. Če vam ohranjanje zveze nenehno jemlje čas, energijo in mir, potem morda ni vredno. Morda imate radi svojega partnerja, vendar to ne bi smelo zahtevati toliko truda, časa in dela, če vas ima tudi vaš partner enako rad.

PREBERITE TUDI: Vsaka zveza ima tri faze, v kateri se nahajate vi?

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.