Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Živite za ta trenutek!

7. mar 2013 8:30
0

Oglasno sporočilo

Izkušnje pravijo, da nas imajo naši prijatelji in družina raje, če pozornost usmerjamo na njih in na to, kaj se dogaja v sobi, doma - kot pa na mobilnike in druge tehnične naprave. Zaradi e-komunikacije upada pristen stik iz oči v oči.

»Čez dan se bosta lahko dogodili le ena ali dve lepi, zabavni ali zanimivi stvari, dogodka.  Zato ni potrebno, da se zgodi nekaj čudežnega – uživajte v enostavnih stvareh in dogodkih, kot je sedenje s skodelico čaja. V tistem trenutku odmislite vse obveznosti. Če se' igrate igro', da se ustavite in strmite v sončni vzhod ali zahod; uživate v okusu sveže pomarančne rezine, ohranjate stik in smeh s prijatelji … ste že del tega gibanja za trenutke,« pravi joga instruktor David Romanelli.

»Zamudimo toliko trenutkov in to samo zato, ker imamo toliko stvari  - vzgojeni smo tako, da moramo imeti več nalog hkrati.«

Kaj pravite? Se vam zdi pomembno živeti za ta trenutek (tukaj in zdaj) in si poenostaviti življenje? Naj bo preprosto in 100% doživeto!

Vir fotografije: i.cdn.youbeauty.com
 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali že na prvi pogled zaupate ljudem? Ali pa najprej analizirate njihov odnos, govorico telesa in vedenje, da bi jih bolje spoznali?