Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zimski solsticij in polna luna bosta sprožila vihar čustev

21. sep 2018 8:13
0

Oglasno sporočilo

Zimski solsticij oz. sončev preobrat pomeni, da je sonce zelo nizko na nebu in imamo najmanj svetlobe; noč je najdaljša in dan najkrajši. Točka zimskega solsticija je čas, ko se dnevi začnejo daljšati. To pa pomeni tudi pomembno energetsko prelomnico, ki so se je zavedala že starodavna ljudstva, saj so ta čas častili na mnogo načinov.

PREBERITE TUDI: Retrogradni Uran bo takole vplival na praznike

Čas je za nove energije

Energije v obdobju zimskega solsticij so povezane z močnimi energijami regeneracije, preobrazbe in pogleda vase. Je čas novih začetkov in čas novega obdobja.

Kaj početi na dan zimskega solsticija?

Pišite dnevnik, poglejte vase, določite cilje, meditirajte, počnite, kar vas veseli. Privoščite si vročo kopel, s prho pa odstranite vse staro in naredite prostor za nove stvari. Prižgite dišečo svečo in s tem očistite prostor ter praznujte svetlobo.

Polna Luna

V soboto, 22. 12. 2018 pa bo čutiti tudi vpliv polne Lune, ki bo tokrat v znamenju raka. To pomeni veliko pogledov v preteklost, hkrati pa nas bodo energije spodbujale, da pustimo to leto za seboj – pozabimo na slabe stvari, odložimo odvečno prtljago in se sprijaznimo, da je leto bilo tako, kot je bilo. Za nazaj ne moremo ničesar spremeniti, gledamo lahko le še naprej. Dobre energije bodo za nove začetke.

Vihar čustev

Opazujte, kaj vas v tem obdobju obdaja, saj bo po vsej verjetnosti ta polna luna pripovedovala zgodbo, ki se na neki točki v prihodnosti lahko vrne. V času občutljivih energij polne lune lahko občutimo težave na področju družine in doma. Rak je znak, ki ureja zadeve doma in z našo družino, zato bodite pozorni na ta področja in pričakujte vihar čustev.

Hvaležnost

Če se pojavijo kakršnakoli vprašanja, je pomembno, da vas vodijo energije raka: sočutje, odpuščanje in nesebičnost v največji možni meri. Pomagajte tistim, ki to potrebujejo, a v večji meri poslušajte, saj nasveti včasih lahko zvenijo napačno. 

V luči te polne lune, retrogradnega urana in solsticija, ki so vsi tik pred vstopom v novo leto, se zahvaljujte za vse, kar ste prejeli, in vse, kar ste dosegli. Napolnite svoje srce s srečo, hvaležnostjo in veseljem, da bo 2019 še boljše leto. 

PREBERITE TUDI: 12 napotkov, da boste v decembrski noriji ostali prisebni

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • mijauuu je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 7 h
    Posebnih priprav na poletje nimam, razen tega, da naredim malo reda med oblekami v omarah in preverim stanje sandalov Smile Glede kože pa obvezen spf 50, izogibanje namočnejšemu soncu (kakor se pač da), več vlaženja obraza Smile
    0
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.