Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zimski solsticij in polna luna bosta sprožila vihar čustev

21. sep 2018 8:13
0

Oglasno sporočilo

Zimski solsticij oz. sončev preobrat pomeni, da je sonce zelo nizko na nebu in imamo najmanj svetlobe; noč je najdaljša in dan najkrajši. Točka zimskega solsticija je čas, ko se dnevi začnejo daljšati. To pa pomeni tudi pomembno energetsko prelomnico, ki so se je zavedala že starodavna ljudstva, saj so ta čas častili na mnogo načinov.

PREBERITE TUDI: Retrogradni Uran bo takole vplival na praznike

Čas je za nove energije

Energije v obdobju zimskega solsticij so povezane z močnimi energijami regeneracije, preobrazbe in pogleda vase. Je čas novih začetkov in čas novega obdobja.

Kaj početi na dan zimskega solsticija?

Pišite dnevnik, poglejte vase, določite cilje, meditirajte, počnite, kar vas veseli. Privoščite si vročo kopel, s prho pa odstranite vse staro in naredite prostor za nove stvari. Prižgite dišečo svečo in s tem očistite prostor ter praznujte svetlobo.

Polna Luna

V soboto, 22. 12. 2018 pa bo čutiti tudi vpliv polne Lune, ki bo tokrat v znamenju raka. To pomeni veliko pogledov v preteklost, hkrati pa nas bodo energije spodbujale, da pustimo to leto za seboj – pozabimo na slabe stvari, odložimo odvečno prtljago in se sprijaznimo, da je leto bilo tako, kot je bilo. Za nazaj ne moremo ničesar spremeniti, gledamo lahko le še naprej. Dobre energije bodo za nove začetke.

Vihar čustev

Opazujte, kaj vas v tem obdobju obdaja, saj bo po vsej verjetnosti ta polna luna pripovedovala zgodbo, ki se na neki točki v prihodnosti lahko vrne. V času občutljivih energij polne lune lahko občutimo težave na področju družine in doma. Rak je znak, ki ureja zadeve doma in z našo družino, zato bodite pozorni na ta področja in pričakujte vihar čustev.

Hvaležnost

Če se pojavijo kakršnakoli vprašanja, je pomembno, da vas vodijo energije raka: sočutje, odpuščanje in nesebičnost v največji možni meri. Pomagajte tistim, ki to potrebujejo, a v večji meri poslušajte, saj nasveti včasih lahko zvenijo napačno. 

V luči te polne lune, retrogradnega urana in solsticija, ki so vsi tik pred vstopom v novo leto, se zahvaljujte za vse, kar ste prejeli, in vse, kar ste dosegli. Napolnite svoje srce s srečo, hvaležnostjo in veseljem, da bo 2019 še boljše leto. 

PREBERITE TUDI: 12 napotkov, da boste v decembrski noriji ostali prisebni

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozabite na ovohavanje prelepih vrtnic – kaj ko bi njih koristi izkoristile kar v vsakodnevni lepotni rutini?