Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zimske počitnice z brezplačnimi uricami drsanja v ALEJI

20. feb 2024 8:08
0

Oglasno sporočilo

Juhu, zimske počitnice so tu. V ALEJI bo ogromno priložnosti za aktivno preživljanje časa z brezplačnimi delavnicami in učnimi uricami drsanja.

Med zimskimi počitnicami, začenši danes, bodo brezplačne urice drsanja s Pino Umek kar vsak dan med 13. in 15. uro. Vabljeni vsi, ki drsanja še niso vešči, kot tudi tisti, ki ga že obvladajo. V ALEJI se boste gotovo naučili kakšnega novega trika, zato le izkoristite še zadnjo priliko za to zimsko aktivnost na edinim drsališčem nad mestom.     

Prav tako se lahko ta teden vsak dan od 16. ure dalje najmlajši zabavajo v  počitniških ustvarjalnicah v Planetu Lollipop. Skupaj s prijatelji bodo razvijali svojo domišljijo skozi zanimive in interaktivne dejavnosti ter ob tem ustvarjali nepozabne spomine. 
    
S prihodom pomladi se odpira čudovita priložnost za osvežitev garderobe. V ALEJI lahko izkoristite številne popuste, ki potekajo do konca tega meseca. Pred nami je čas obdarovanja, zato bodo darilni boni Desetak zagotovo navdušili, saj omogočajo obdarovancu, da si izbere nekaj po lastnem okusu. Z več kot 80 trgovinami in prodajalnicami je izbira resnično pestra.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Načeloma velja prepričanje, da se modrost s staranjem povečuje, vendar empirične raziskave kažejo, da ni čisto tako.