Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To je detajl, ki si ga neveste vse pogosteje želijo na svoji poročni obleki

6. sep 2018 8:12
0

Oglasno sporočilo

Žepi so bili pred kratkim vroča tema debate spolne (ne)enakosti, ki naj bi jo povzročili žepi; za moške namreč delajo večje žepe kot za ženske. Zgleda, da se je tema preselila tudi na področje poročne mode.

PREBERITE TUDI: 24 idej za nevestino obleko (pravzaprav HLAČE!)

Tuji oblikovalci namreč pravijo, da si vse več in več žensk želi, da bi njihova obleka imela – žep. Povečano povpraševanje po žepih naj bi naraslo še posebej letos, nakazoval pa naj bi na to, da bo to postala stalnica. Trend zaznavajo tako priznani modni oblikovalci kot ulični saloni, torej ne glede na ceno in kvaliteto. Žep na poročni obleki naj bi bil dober stilski detajl, je pa tudi zelo praktičen. Vanj neveste lahko shranijo telefon ali robčke. Robin Weil, direktor britanskega poročnega spletnega portala je za The Independent povedal, da so ta trend zaznali v zadnjem času in pravi, da je to posledica tega, da so neveste začele postavljati v ospredje tudi udobje in praktičnost. Ni slaba ideja!

Foto: Pinterest

PREBERITE TUDI: 20 čudovitih idej za poročno pričesko (tudi z lasnimi dodatki)

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.