Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ženske s širokimi boki bolj nagnjene k enonočnim avanturam

5. maj 2014 15:00
0

Oglasno sporočilo

... so raziskovalci iz Velike Britanije ugotovili, da so ženske, ki imajo široke boke, bolj nagnjene h kratkim, enonočnim avanturam, torej seksu za eno noč. V raziskavi je sodelovalo 148 žensk v starostni skupini med 18 in 26 let, ki so vse imele že vsaj enega spolnega partnerja. Raziskovalci so jim izmerili širino bokov, nato pa so izpolnile vprašalnik o svoji seksualni zgodovini: koliko so bile stare, ko so izgubile nedolžnost, koliko spolnih partnerjev so imele in koliko resnih razmerij.

Rezultati

Rezultati so pokazali, da je število spolnih partnerjev v veliki meri odvisno od tega, koliko eno-nočnih avantur so imele – to pa je pokazalo določeno povezavo s širino bokov žensk. V povprečju so ženske v tej raziskavi, ki so imele boke širše od 36 cm več spolnih partnerjev in eno-nočnih avantur kot ženske z boki, ožjimi od 31 cm. Poleg tega so imele ženske, ki so imele 3 eno-nočne avanture od 4 spolnih razmerij, boke še za najmanj dodatna 2 cm širše.

Raziskovalci so tako prišli do zaključka, da so ženske s širšimi boki verjetno bolj nagnjene h kratkotrajnim avanturam zato, ker je pri njih porodni proces praviloma lažji in manj travmatičen kot ženskam z ozkimi boki. Poleg tega je to povezano s tem, kako se je človek naučil hoditi pokončno – narava je poskrbela za čim ožje boke, da je bila hoja lažja in v tem procesu so se ženski boki ožali, da so (po)stali še dovolj široki za porod.

"Širina ženskih bokov ima direkten vpliv na riziko poroda s smrtnim izidom zaradi poškodb. Kaže, da ko so ženske dobile možnost kontrolirati posledice svoje spolne aktivnosti, se ta riziko odraža v njihovem spolnem vedenju. Na žensko spolno aktivnost tako vsaj delno vpliva širina njihovih bokov," je zaključil eden izmed raziskovalcev.
Raziskava je bila objavljena v strokovni reviji Archives of Sexual Behavior.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstajajo modni trendi, ki pridejo in gredo. In obstaja večna klasika, ki je neminljiva in ženstvena. Nezgrešljiv nakup.