Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zbiramo izkušnje posledic zaradi neopravljenih zdravstvenih storitev zaradi korone

28. avg 2020 11:34
0

Oglasno sporočilo

Ste tudi vi, kdo od vaših družinskih članov, prijateljev ali znancev ostali brez ustrezne zdravniške obravnave in oskrbe, ali je le-ta bila prepozna zaradi ukrepov zaradi koronavirusa?

Virus je. Ni edini. Okrog nas je vsak dan vse polno virusov. To je normalno. Virusi so del življenja. Tudi koronavirus je del življenja. Izkušnje kažejo, da še zdaleč ni tako smrtonosen, kot so predvidevali. Smrtonosne pa so posledice ukrepov zaradi koronavirusa.

Zdravstvene posledice zaradi koronavirusa so velike in daljnosežne a ne zaradi virusa, temveč zaradi ukrepov, povezanih z njim. Žrtev zaradi ukrepov ob pojavu virusa je ogromno. Želimo jih obelodaniti. Pokazati, kakšen vihar pustoši brez soja žarometov, ko ne moremo do zdravnika, ko ne moremo pomagati našim babicam, dedkom, staršem, otrokom. Ko je razčlovečenost tako pogosta v realnosti, da prekaša "dober dan".

Zato vas vabimo vas, da delite to objavo in na elektronski naslov neobravnavani.zaradi.korone@gmail.com pošljete svojo izkušnjo (ali koga od vaših bližnjih), če ste od marca dalje:

 • imeli zdravstvene težave in niste mogli priti do svojega zdravnika;
 • je imela korona prednost pred vašo simptomatiko in je bila obravnava posledično zapoznela;
 • imeli vi ali vaši bližnji zobobol in niste mogli priti do zobozdravnika;
 • dobili prestavljen termin za specialistični pregled;
 • niste mogli biti ob otroku ali bližnjem zaradi koronavirusa;
 • se vam je zdravstveno stanje poslabšalo zaradi zamika terapije;
 • ste se bili primorani odločiti za samoplačniške storitve, saj v javnem zdravstvenem sistemu predolgo ne bi prišli na vrsto.
 • ipd.

Pomagajte širiti zavedanje o težavah ZARADI koronavirusa. Naj se ne govori le o številu okuženih, ampak tudi o številu tistih, ki jim življenje ogrožajo koronski ukrepi – in tovrstnih žrtev je neprimerno več kot žrtev koronavirusa.

OPOZORILO: Brez vašega dovoljenja vaših zgodb in izkušenj ne bomo nikoli nikomur posredovali ali kjerkoli uporabili, delili. Radi bi le dobili okvirno število vseh, ki niso prišli do dostojne ali pravočasne obravnave.

Čas je, da spregovorimo!

Opozorimo na težave na področju zdravstva, s katerimi se vsakodnevno spopadamo zaradi koronskih ukrepov. To je tisto, kar ogroža naša življenja, in ne virus.

Hvala za deljenje in ozaveščanje.

Ekipa Združenja za naravni razvoj otrok

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • Tjaška je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 5 dnevi
    Čestitke PLANET LEPOTE Smile še leto do polnoletnosti Wink
    Všeč mi je barvitost in ličnost člankov in strani ... Pogrešam pa čase, ko še ni bilo toliko reklam da pridemo do člankov ... No pa saj vem, nekako je treba tudi zaslužiti Wink bomo ...
    0
   • VICKY je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 6 dnevi
    Najprej čestitke PL za rojstni dan; spremljam vas že kar nekaj let, najbolj dragocena pa so nepristranska testiranja na Kozmetometru in vsaj zame - seznanitev s sestavinami kozmetičnih izdelkov, ki mi je odprla popolnoma nov pogled na kozmetiko. ...
    0
   • Vesna20 je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 6 dnevi
    Na PL mi je najbolj všeč, da je zbranih veliko informacij na enem mestu, najdeš hitro, kar potrebuješ in veliko je povratnih informacij iz prakse, kar je najbolj pomembno. Ne pogrešam ničesar, vse je super, vse pohvale.
    0
   • sanda je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 6 dnevi
    Ne glede na to, da sem bila včasih bolj aktivna članica na PL, tudi sedaj, ko pridem in iščem kakšno informacijo, jo vedno najdem, sploh kadar iščem kakšno kremico Wink Tako, da meni je uporabno vse, ne pogrešam ničesar.
    0
   • Travica je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 6 dnevi
    Vse najboljše, planetek! Smile
    Najbolj všeč mi je, da ostaja PL zvest sam sebi in da ni sponzoriran od nikogar. Tako lahko zaupam člankom in nasvetom, ki jih najdem tukaj. Verjamem, da ostane takšen še vnaprej.
    0
  Izpostavljamo
  Kar nekaj podjetij tekmuje v pripravi cepiva za prehladno-gripozni virus, poimenovan COVID-19, saj so cepiva izjemen vir zaslužka farmacevtske industrije.