Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zakaj bo letošnje poletje Williama in Kate tako drugačno?

13. jul 2023 12:12
0

Princ in princesa Walesa sta pripravljena na uživanje poletnih počitnic s svojimi tremi otroki: princem Georgeom, princeso Charlotte in princem Louisom.

Kate in William bosta, tako kot večina drugih parov, v tednih med poletnimi počitnicami s svojimi otroki preživela kar največ kakovostnega časa. Aletošnje poletne počitnice bodo za kraljevi par in njune tri otroke povsem drugačne.

Prvo poletje v njunem novem domu Adelaide Cottage

Družina se je poleti 2022 preselila v svoj dom v Windsorju, Adelaide Cottage, zato bo to prvo celo poletje, ko bodo lahko uživali v idiličnem novem okolju. Ne le, da imajo na posestvu ogromen vrt, ampak imajo na pragu tudi veliki park Windsor Great Park, kamor lahko hodijo na pohode, kolesarijo in še kaj.

Prvo poletje valižanskega princa in princese

Princ William in njegova žena Kate sta letos prevzela vlogo princa in princese Walesa, in ker sta leta živela v Angleseyju, jima je ta pri srcu. Morda bosta to poletje otroke odpeljala na počitnice v Wales?

Prvo poletje brez kraljice

Letos je žal tudi prvo poletje brez kraljice Elizabete II, ki je umrla septembra lani. Zato bo to za vso družino ganljiv čas, ko se bodo spominjali številnih poletij, ki so jih preživeli z njo na njenem najljubšem kraju, gradu Balmoral.  

Drugačno potovanje na Balmoral

Avgust je tradicionalno tisti čas v letu, ko se kraljeva družina zbira na gradu Balmoral, škotski rezidenci pokojne kraljice Elizabete. Letos naj bi kralj Charles tam prvič gostil razširjeno družino. Princ William si želi, da bi njegovi otroci kar najbolje spoznali Škotsko, tako kot je to v otroštvu počel on.

V govoru maja 2021 je William dejal: "Škotska je vir nekaterih mojih najsrečnejših spominov, pa tudi najbolj žalostnih. Bil sem v Balmoralu, ko so mi povedali, da je umrla moja mati. Še vedno v šoku sem tisto jutro našel zatočišče pri maši v cerkvi Crathie Kirk, v temnih dneh žalovanja, ki so sledili, pa sem v škotski naravi našel tolažbo in uteho."

"Zato bo moja povezanost s Škotsko za vedno globoka. Ob tem bolečem spominu pa je tu tudi veliko veselje, saj sem Catherine prvič spoznal prav na Škotskem, letos pred dvajsetimi leti."

PREBERITE TUDI: Princesa Diana: Edina stvar, ki se jo je Charles naučil o ljubezni od staršev, je bila stisk roke

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo