Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Za boljše odnose med prazniki naj v domu zadiši po cedri

20. dec 2018 9:47
0

Oglasno sporočilo

Cedra je bila zelo znana in cenjena že v antičnih časih, saj pomirja in ustvarja harmonično vzdušje. Njen vonj je sladek, lesen in spominja na sandalovino. Deluje antiseptično, pomirja in krepi.

Eterično olje cedre uporabite tudi med obiski

Z eteričnim oljem cedre boste v svoj prostor vnesli pomirjujoč in harmoničen učinek. Njen vonj namreč sprošča, odpravlja napetost in spodbuja občutek varnosti, moči. Gostje in družinski člani se bodo v prostoru počutili bolj sproščeno, varno in udobno. Ob izparilniku z eteričnim oljem cedre se bodo tako lahko ustvarjali prijetni in nežni pogovori. Olje cedre je primerno tudi za prostore, kjer si želimo sprostiti in odmakniti od vseh stresnih okoliščin (na primer za izvajanje meditacije, joge).

S cedro tudi v novo leto

Eterično olje cedre posamezniku ponudi moč in samozavest, zato vas lahko vonj spremlja tudi v novem letu, ko bomo pričeli z uresničevanjem zadanih ciljev. Njena energija spodbuja vztrajnost ter trdnost in daje stabilnost. Uporabite jo v trenutkih, ko ste razdražljivi in utrujeni od hitrega načina življenja. Narava je ustvarila vonj, ki spodbuja dokončati nedokončane stvari, ob tem pa ponudi dobro energijo, srčno moč in ljubezen.

Opozorilo: uporabi eteričnega olja cedre se izogibajte med nosečnostjo in dojenjem, ter pri dojenčkih in manjših otrocih. 

Foto: Pinterest

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Dandanes nekako vlada prepričanje, da naj vsakdo nosi, kar mu paše.