Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Šokiral oboževalce: Najprej priznal, da je homoseksualec, sedaj javil, da je avtist

13. avg 2021 9:21
0

Oglasno sporočilo

nagovoril svoje privržence in sledilce. Igralec Wentworth Miller je pred 15 leti zaslovel s svojo glavno vlogo v priljubljeni seriji Beg iz zapora, ženske po vsem svetu so norele zaradi tega karizmatičnega moškega. Toda kmalu zatem je igralec razočaral številne pripadnice lepšega spola, potem ko je odkril, da je homoseksualec.  Igralec se je leto dni po koncu snemanja četrte sezone omenjene serije odmaknil od igranja. Nekaj ​​let kasneje je priznal, da je bilo to težko obdobje zanj. "Nočem več igrati heteroseksualcev. Njihove zgodbe so bile že velikokrat povedane. Zavedam se, da sem vas razočaral. Oprostite," je pred nekaj leti dejal Miller in razkril, zakaj je opustil snemanje serije. 

"V letu 2010 sem imel odmor od igranja in mi ni bilo mar za videz iz več razlogov. Imel sem samomorilska nagnjenja. O tej temi sem govoril po izboljšanju stanja, ko pa se je vse to dogajalo, sem trpel v sebi, tako kot mnogi. Že od otroštva se borim z depresijo. To je bila bitka, ki me je stala časa, priložnosti, človeških odnosov in številnih neprespanih noči," je takrat dejal. 

Igralec se je zato umaknil iz javnega življenja, v zadnjem času pa je znova zaskrbelo številne oboževalce. Na družabnih omrežjih je objavil belo fotografijo in s svojimi sledilci delil, da ima avtizem.

"To jesen bo minilo leto dni, odkar so mi neuradno postavili diagnozo avtizem, kasneje pa je sledila uradna diagnoza. To je bil dolg proces, ker sem moški srednjih let, ne petletnik," je zapisal igralec.  

PREBERITE TUDI: Odkrili prevaro in prikrivanje povezave med cepivi in avtizmom

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.