Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Vsi, ki preživljate težke čase: to je vaš opomnik, da bo bolje

25. dec 2022 19:06
0

In praznični čas je lahko še posebej težak, tako zaradi osamljenosti kot tudi slabih družinskih odnosov. Toda ne glede na to, kako mračno se vam zdi vse v danem trenutku, si zapomnite, da se bodo stvari izboljšale. Vedno se.

Pomembno je, da se spomnimo, da je življenje nenehno potovanje, polno vzponov, padcev, vzponov, padcev ... Zgodijo se nepričakovani dogodki. Včasih se nam stvari ne izidejo – a nikoli ne izgubimo, se le naučimo. Spremembe so edina stalnica in so tudi naša najzanesljivejša spremljevalka.

Stvari se bodo izboljšale.

Pomembno se je zavedati, da smo krhke mesene obleke, ki tavajo po krogli, ki kroži okoli sonca sredi ogromnega in nenehno raztezajočega se niča.

Nekega dne  se bo vse ustavilo.

Ohranite perspektivo.

Pomembno je, da se zavedamo, da smo živi, dihajoči čudeži, ki zmorejo veliko več, kot si pripisujemo. Preživeli smo temne dni, potrese, bankrote in zlomljeno srce. Večkrat. Vztrajamo in vztrajamo in še malo vztrajamo.

Zato vztrajajte.

In ne pozabite – vse se enkrat konča. Ljubezen, življenje, bolečina, mi.

Pomembno je, da se zavedamo, da ne glede na preteklost nadaljujemo naprej in navzgor, in čeprav je naša prihodnost neznana in nenapisana, ne pozabite, da je ravno takrat, ko nič ni gotovo, vse mogoče.

Ohranite upanje.

Pomembno je ponoviti, da se ni nič narobe, če se spremenimo. Prav je, da ste drugačni, kot ste bili prej. Edino normalno in prav je, da rastemo in se spreminjamo. Popolnoma sprejemljivo je, da sprejmete drugačne odločitve, kot ste nameravali, če se stare ne obnesejo. Popolnoma v redu je, da na novo opredelite odnos, če vam stara različica ne ustreza. Preizkusite nove stvari in preverite, kaj vam najbolj ustreza. Delajte več tistega, kar se vam zdi dobro. Kar je dobro za vas. Postavite se na prvo mesto.

Še naprej raziskujte.

Pomembno, da si zapomnite, da ste prav tam, kjer morate biti, in čeprav se življenje občasno zdi preobremenjujoče in čeprav je možnosti veliko in se izboljšave skrivajo za vsakim vogalom vsake ulice, po kateri se lahko sprehodimo, mislim, da je zdaj pomembno, da se zavedate, da delate, kar je treba storiti, in ne pozabite, da ste že in boste vedno dovolj.

Nadaljujte.
 

PREBERITE TUDI:

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Za kar najvišjo stopnjo privlačnosti je potrebnega manj vložka, kot si morda mislite.