Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Na ta 4 nebesna znamenja bo imela Luna večji vpliv

10. jul 2018 11:34
0

Oglasno sporočilo

Znano je, kakšno moč ima polna luna, malo manj pa, kakšen vpliv ima prazna luna. Mlaj (13. 7. 2018) pomeni nove začetke, za katere bo čas izjemno ugoden. Tokratna prazna luna bo sovpadala s sončnim mrkom. Energija julijske lune se bo dotaknila vseh, ampak 4 horoskopska znamenja bodo to občutila še bolj intenzivno. Na sončni mrk vpliva tudi Pluton, ki lahko povzroči krizo samopodobe, krizo v razmerju ali težave na nekem dogodku. Tudi če je sončni mrk le delni, ima lahko enako moč kot polni. To je čas, da pogledate, kaj vas zadržuje pred srečo in uspehom. Ta mlada luna vzhaja v znamenju raka, kar pomeni, da bo vplivala na ovne, rake, device in kozoroge.

PREBERITE TUDI: Planeti napovedujejo, da bo julij pester mesec

Oven

Zvezde pravijo, da lahko tokratna moč lune vpliva na vašo službo; vaše notranje vrednote se spreminjajo in spreminjajo tudi vaše poklicne cilje. Lahko, da se boste odločili za drugo pot; drugačno področje, ki bo bolj izražalo vaša osebna občutja in smer, kamor želite. Učinek lune boste čutili tudi doma – osvetlil bo področje čustev. To je pomemben čas za rast, zase in za delo. 

Rak

Vse oči so uprte v vas in to je vaš čas, da izstopate. Pazite le na borbe z drugimi – ne dovolite, da vas njihova negativnost drži nazaj. Čas je, da pokažete najboljšega sebe in zablestite.

Devica

To je odličen čas za vašo kariero. Zvezde pravijo, da je to čas, ko lahko na delovnem mestu zablestite. Lahko pričakujete tudi velike spremembe na delovnem mestu. Sončni mrki niso nežni; odprla se vam bodo nova vrata, a po tem, ko se bodo prva na silo zaloputnila.

Kozorog

Mlada luna je čas za nov začetek, in to je čas, ko lahko osvežite razmerje, in ga definirate na novo ali začnete novega. Zapomnite si – ste kot magnet za druge ljudi. Samski pričakujte novo ljubezen, ki se vam približuje, če boste za to. Tisti v razmerju; ljubezen bo postala le še bolj močna in globja. 
 

PREBERITE TUDI: Retrogradni Saturn je tu – na kaj morate paziti?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • mijauuu pred 4 dnevi
   Super konsistenca
  • prue pred 6 dnevi
   lep nanos
  • TP 10. sep 2018 21:08
   lip duo sculpt
  • Teena 6. sep 2018 13:53
   Najljubši
  • Akasha 26. avg 2018 16:07
   Super lahka konsistenca
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Katere so barve, ki same po sebi izžarevajo eleganco in prefinjen izgled?