Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Vivo catering se je predstavil na EXPO v Dubaju tudi s pogačo in potico

21. mar 2022 11:45
0

Oglasno sporočilo

"Ko ljudje okusijo našo pogačo ali potico, slike in filmi o naši hrani dobijo pomen in zaživijo. Ne glede na to, ali smo v Evropi ali Aziji. Ker pa smo s slovenskimi jedmi bili tudi na Expo v Dubaju, smo slovensko kulinariko lahko približali vsemu svetu," je pojasnila Jerneja Kamnikar, direktorica enega najuspešnejših slovenskih ponudnikov gostinskih storitev Vivo catering.

Vivo Catering je prezentiral znamenito belokranjsko pogačo, prepoznavno slovensko jed in klasično potico. Predstavitev na Dubai Expu jim je omogočila veliko možnosti za dolgoročno sodelovanje tudi na novih tujih trgih in s prepoznavnimi mednarodnimi korporacijami. »Ni dovolj le, da se pokažeš na trgu ali v državah. Nenehno je potrebna izvirnost, razvoj in kreativne rešitve na področju hrane in pijače z visoko dodano vrednostjo,« je še izpostavila Kamnikarjeva.

"Ponosna sem, da smo v 29. letih uspeli doseči, da je Vivo Catering mednarodno prepoznan in priznan kot eden izmed treh najbolj opaznih prireditvenih (event) cateringov jugovzhodne Evrope, kjer tradicijo prepletamo s sodobnimi trendi. Sodelovanje z najzahtevnejšimi dogodki, znanimi osebnostmi in s prisotnostjo po vsej Evropi, – rada rečem, do kamor vodi cesta, – pa prepoznavnost naše blagovne znamke samo še utrjuje," je strnila energična sogovornica.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Raziskava je pokazala, da dodajanje izboljša pomanjkanje glutationa, oksidativni stres, vnetne procese in mnoge druge postavke.