Torej, kako sproščeni ste pred svojim partnerjem, starši, sorodniki in ostalimi v smislu golote, preoblačenja in pač ostalih t.i. intimnih stvari?
Jaz npr sem pred fantom skoraj popolnoma sproščena, prav tako on (edino kar jaz ne delam pred njim je riganje in spuščanje telesnih plinov, kar pa on še preveč obvlada
), isto se skupaj tudi stuširava, greva na malo potrebo tudi če je drug v kopalnici,v bistvu so nama takšne stvari normalne in nama dajejo občutek sprejetosti.Potem doma se drug pred drugim tuširamo oz da obrnem hodimo v kopalnico, se preoblečemo, s tamalo se celo hodiva na stranišče pogovarjat-mogoče smotano, ampak wc je na koncu hodnika in se pripravno usedeš na stopnice....
No, pred kolegi in ostalimi pač se ne preoblačim itd, niti ne hodim okrog v sp. perilu, kaj šele gola, vsaj dokler ni tistega zaupanja, pa še potem vedno v perilu, če že.
Meni ta sproščenost pomeni ogromno...ne znam si predstavljati, da mi se doma morala zaklepati.
Navsezadnje, če so vrata zaprta, pač pomeni ne vstopaj.
Pri moji kolegici npr je popolnoma nesprejemljivo, da greš v perilu od kopalnice do sobe, da o ostalih stvareh niti ne govorim, pa tudi ona je še vedno takšna, da skriva in svoj trebušček in niti pomisli ne na krilo ali pa izrez.
In kako ste s tem ve?

in to mi nikoli ni predstavljalo nekega problema - sej ženske smo iste - mamo joške, rit in lulico
in tudi pred frendicami nimam težav biti gola ali vsaj delno oblečena..če so one nesproščene, potem naj ne gledajo
pred fantom je pa tudi isto, sam da jst še rigam, prdim in spuščam glasove...Če lahko on, potem ne vidim razloga zakaj mu tudi jst ne bi nastavila riti in pffff
Meni ni nerodno, njima tudi ne. Mi je pač samo nerodno, če bi mene videla v modrčku in brazilkah npr.

, ni zadeve, ki je ne bi mogla počet pred njim - sem, kar sem in naj me sprejme celo takšno kot sem. 

To pa bi tudi mene malo zablokiralo, prav hecno, nisem niti pomislila na tak scenarij.
. No jaz tudi vse potrebe in druge packarije počenjam brez posebnih cerimonij zapiranja ali potrebe po intimnosti, enostavno sploh ne pomislim na to. Podobna sproščenost je bila tudi doma, včasih če sem kje s kom (npr. dopusti, torej da obsega tudi negovalna in higienska področja dneva) in moram malo bolj paziti, da nisem ravno nedostojna ali da ne spravim koga nehote v zadrego, moram prav zavestno razmišljati kaj vse moram vzeti s seboj in kaj bom dala nase ipd. To mi nekako ni všeč, je pa jasno a must, saj je treba spoštovati tudi tuje vidike na to, če si v nekem sožitju, pa tudi če je kratkoročno. Uživam v savnah in na nudl plaži, se mi zdi tako neobremenjujoče in free, zakon!

Sem pa ipak večino časa pri njem oblečena, ker sem bolj zmrzljive sorte.

in res se vas ne more apriori šteti za odprte napram tistim, ki pa so verjetno potemtakem zaprti, premalo sproščeni, s partnerjem premalo globinsko povezani 

.