- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
Čebelica Maja, govorim o kremi (na kremi piše glos za samoporjavitev z zlatim leskom). O tisti, ki jo je Sunshine omenila. Gor piše, da je posebno primeren za noge, ampak jaz sem ga, po nasvetu Tanje, uporabila za celo telo in za obraz.
Ja, Anetta ima pa spray in je tudi navdušena.
Čebelica Maja, govorim o kremi (na kremi piše glos za samoporjavitev z zlatim leskom). O tisti, ki jo je Sunshine omenila. Gor piše, da je posebno primeren za noge, ampak jaz sem ga, po nasvetu Tanje, uporabila za celo telo in za obraz.
Ja, Anetta ima pa spray in je tudi navdušena.
A tale spray in gel imata še kakšno oznako za odtenek, al je to samo ena vrsta? Morda sprašujem bedarije, ampak o ST ne vem nič, ker se nikol nisem zanimala. Sem mislila, da se ne bom nikol namazala, zdaj me pa že kar nekaj mika.
Jst sem ravnokar opravila proceduro in sem v fazi sušenja. Bomo videli, kako mi bo uspelo. Jst sem vidla samo en odtenek, mislim pa da je odvisno od tvoje barve tena, kako močno bo prijelo.
Jst sem vidla samo en odtenek, mislim pa da je odvisno od tvoje barve tena, kako močno bo prijelo.
A če sem zlo svetle polti, bo manj prijelo, al kako???
Andreya, le daj, boš videla kako lepa boš. Saj navodila si pa že prebrala, ne? Tuširanje, piling, komolci, kolena s kremo...
No, da vam javim rezultate celotnega eksperimentiranja.
Ta sprej je res ZAKON!!!, včeraj zvečer sem opravila celotno proceduro po celem telesu in že po eni uri sem dobila tako lep zagorel ten, kot da bi bila 10 dni na morju. In čudež - nikjer nisem lisasta. To je bilo moje prvo celotno nanašanje ST in sem zato še toliko bolj ponosna nase
.
Pipi bom drugič probala še tale gel, da vidim če mi bo tako odgovarjal kot sprej.
Nikki lubica kaj rabiš pomoč??? Sej verjami, da ni nič strašnega, nimaš kaj zaj...., če delaš po navodilih.
Jaz pa zgleda nimam take srece...ali pa sem prevec pretiravala. Vceraj ob ene 5ih popoldne sem se namazala po obrazu s Sun Dance, pa ni bilo cez dve uri nic. Verjetno zato, ker sem se res natanko namazala. POtem sem se pa se 1x ob 11h zvecer...spet zelo natanko. Danes zjutraj sem se zbudila lepo rjava, ampak z zelooo zabuhlimi ocmi
Nimam pojma zakaj je prislo do tega...verjetno sem alergicna na to zadevo Pa tak sem se veselila
Verjetno bom cez nekaj casa se 1x poiskusila...pa bomo potem videli kako bo. Barva je pa drugace OK.
HELP!!
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...