- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
vsak dan mi izpade kar nekaj las in to je povsem normalno.Se posebej se izpadanje opazi na daljsih laseh - zato se ti mogoce zdi,da ti ful izpadajo...ko sem imela se krajse,sem se tega tezko navadila
Nenormalno pa je,kadar ti izpadajo celi sopi las - takrat je pa cas za alarm.
Meni so nekaj let nazaj zelo izpadali lasje. Res ZELO, sem bila že skoraj pleška. Imela sem pa zelo dolge in goste lase, ki so povsod vzbujali občudovanje . Ne vem kaj vse je mami poskusila, da bi preprečila nadaljne izpadanje las, a ni pomagalo prav nič. Potem pa sem nekje našla oglas, ki je obljubljal ravno to, kar sem tako obupno potrebovala. Ni bilo poceni, tudi obljubam nisem verjela, a sem vseeno naročila. Embalaža ni bila lepa, vonj še toliko manj
, je bil pa zato učinek toliko lepši
. V približno dveh tednih so mi lasje povsem prenehali izpadati in še novi puhasti laski so mi pognali. Te bi mi zavidali še dojenčki
. Od takrat naprej nimam več težav z izpadanjem
(Z dolgimi lasmi pa tudi ne, ker sem si jih pošišala
)
Kitty, a boš povedala kaj je to za en izdelek. Letim takoj kupit, saj mi ne izpadajo zelo ampak za vsak slučaj
Smile kaj pa je to grenčica mislim kako to izgleda, a samo grenčico zmešam z vodo in vmasiram v lase al poznaš ti kakšne posebne postopke.
smile najbrž misli švedsko grenčico oz.kapljice. Te se dobijo v lekarni . Mojo smrdljivo zadevo, sem pa takrat naročila. Mislim, da je bil oglas v Salomonovem oglasniku (pa sem mislila, da je notri le kokošrija
). Ne vem več, kako se je tej zadevi takrat reklo, ker je od takrat minilo že 10 let. Mi pa še vedno pošiljajo reklame. Jo bom poiskala danes in sporočila kaj tam piše
Kot vidite, sem jo že našla, malce pomečkano . Sem jo kar skenirala, upam, da bo ok. :))
Sem pa opazila, da je sedaj v drugi obliki. Takrat sta bila dva smrdljiva šampona, in prah v škatlici ter ni bilo govora o infrardeči svetlobi in vitaminskih integratorjih.Takrat tudi niso vračali denarja, sedaj piše da ga. Bolje obdržati lase kot denar
švedsko grenčico se dobi v lekarni, v steklenički, mislim da 125ml.
žal vam trenutno ne morem prepisati sestavin, ker nimam originalne embalaže, ko bo to mogoče pa ni panike. vsebuje pa predvsem zelišča.
skratka, š. grenčico se lahko uporablja npr.:
za prehlad (ni boljšega): dva majhna koščka vatke prepojiš s š. grenčico in ju ustaviš čim globje v nosnici. globoko in enakomerno dihamo toliko časa, dokler nimamo občutka, da se je vatka izsušila. to ponavljamo večX na dan.
za izpuščaje na koži, za rane: prepojeno vatko nanesemo na rano ali izpuščaj in pustimo čim dalj delovati.
izpadanje las: pripraviš si eno stekleničko (npr. od šampona-dobro sprana) v katero boš lahko nalila vodo in š. grenčico (v razmerju 3:1) jaz npr. imam kratke lase in mi je zadostovalo približno 30ml, ve pa prvič nardite po feelingu.
no, in ko ste še v kadi in zaključujete z izpiranjem las, na mokre lase nanesite tale vaš zvarek in ga dobro vmasirajte v lasišče. tega ne izpirate!
grenčica ima res svoj vonj, ampak ko so lasje sfenirani je ta tako blag, da ni omembe vreden.
punce, če boste kupile grenčico boste v navodilih prebrale za kaj vse še jo lahko koristite.
š .grenčico, ognjič in škofljico PRIPOROČAM, niso dragi artikli, so pa svetovni.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...