Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tudi zvezdniki se soočajo z izzivi s poučevanjem otrok doma

31. mar 2020 12:36
0

Oglasno sporočilo

Niso samo 'navadni smrtniki' tisti, ki izgubljajo živce (in še kaj), ko morajo zadnje tedne svoje otroke poučevati sami doma. Med njimi je tudi slavna Victoria Beckham, ki je priznala, da ji je to v precejšnji izziv.

Trenutno so izjemno težki časi in mnogi se navajajo na povsem nov način življenja. Od tega, da so ari in družine neprestano skupaj; do tega, da morajo poučevati otroke doma; in tega, da nekateri delajo od doma, hkrati pa imajo majhne otroke in nobenega miru.

Tudi Victoria Beckham, nekdanja 'spajsica', danes pa uspešna podjetnica, se sooča s precejšnjimi izzivi. Priznala je, da je poučevanje otrok – ima kar štiri, od tega tri šoloobvezne – doma zares težko in zahtevno. Cruz, Romeo in Harper mora namreč učiti ona.

Včeraj, 30. marca je opozorila starše, naj nikar ne pozabijo nase in naj pazijo nase v tem težkem, zahtevnem obdobju. Delila je tudi nekaj dobrih nasvetov psihologinje Emily W. King.

“Ni težko zato, ker bi delali kaj narobe. Težko je zato, ker je preprosto vsega preveč. Delajte najboljše kot zmorete.,” je zapisala King. Besedilo nakazuje, da se Victoria Beckham, kot večina mam po svetu, sooča s privajanjem na usklajevanje svojega dela, poučevanja treh otrok ter dela doma.

Sicer se njeni otroci pogosto pojavijo na njenem Instagramu, kjer objavlja fotografije s Harper, Romeom in Cruzom s svojega doma, kjer so trenutno zaprti za čas izolacije. Njen najstarejši sin Brooklyn pa je v izolaciji v ZDA s svojim dekletom, Nicolo Peltz.

PREBERITE TUDI: V taki idili slavna supermanekenka preživlja izolacijo

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstajajo modni trendi, ki pridejo in gredo. In obstaja večna klasika, ki je neminljiva in ženstvena. Nezgrešljiv nakup.