Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Vaš partner ni tam zato, da vas dopolnjuje

4. dec 2018 11:12
0

Oglasno sporočilo

To ni prav; vaš partner ni tam zato, da dopolni manjkajoče delce. Vi morate znati že sami delovati kot celota, kot oseba, ki je izpopolnjena. Partner seveda v vaše življenje prinese srečo in zadovoljstvo, ne sme pa biti to edini vir tega v vašem življenju. Preberite, kaj še pomaga, da ostanete v stiku s samim s seboj in da kot taki pripomorete k zdravemu razmerju.

PREBERITE TUDI: 11 znakov, da ste preveč odvisni od svojega razmerja (partnerja)

Imejte razmerje s samim s seboj

Najprej morate biti oseba, ki se spoštujete, se imate radi in veste, kaj želite. Ne izgubite sami sebe, razmerje, ki ga imate sami s seboj, je najpomembnejše. Vzemite si čas zase in premišljujte tudi o sebi.

Imejte razmerja tudi izven zveze

Ne, tu nikakor ni mišljeno, da imate izven svojega razmerja še druga romantična razmerja, temveč, da imate še druge odnose in prijateljska razmerja s prijateljicami, prijatelji, družino. Ne žrtvujte oseb, ki jih imate radi, za razmerje. Vzemite si čas tudi zase in za svoje prijatelje in družino, saj so tudi oni del vašega življenja. Dajte tudi partnerju čas, da preživi svoj čas s tistimi, ki jih ima rad. Živita življenje tudi izven razmerja, ne skrijta se za svojimi zidovi. 

Dovolite si prostor in čas zase 

Dandanes si vse premalo ljudi vzame čas zase. Normalno je, če potrebujete čas zase, da v miru razmislite in se spočijete ter da ste seveda v družbi s samim s seboj. 

Imejte svoje hobije in aktivnosti

Preživljanje prostega časa s partnerjem je seveda prijetno. Ampak dati morate prostor in čas tudi sebi in partnerju, zato katere izmed aktivnosti počnita tudi narazen. Tako bo skupni čas še bolj cenjen, vi pa bolj zadovoljni. 

Zadovoljna, samostojna, srečna in neodvisna ženska je moškim še bolj privlačna. Razmerje pa bo boljše že zato, ker bo temeljilo na dveh močnih osebnostih, ki se imata skupaj lepo in si delita radosti življenja.

PREBERITE TUDI: 6 aktivnosti, ki jih lahko počnete sami, da v razmerju (p)ostanete neodvisni in samostojni

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Nanika1991 14. nov 2018 17:23
   Krasna za suho kožo
  • numi 3. nov 2018 23:45
   klasika
  • mijauuu 24. okt 2018 22:08
   Nič posebnega
  • Katrin 21. okt 2018 23:01
   Navdušena
  • mijauuu 14. sep 2018 14:41
   Super konsistenca
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  V preteklosti, v časih naših staršev, je 30 veljalo za 'zrela' leta, 40-ta pa sploh za 'staro'.