Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Vaš partner mora biti tudi vaš najboljši prijatelj. Karkoli manj nima smisla

29. sep 2020 11:11
0

Oglasno sporočilo

Partner je oseba, na katero najprej pomislimo v dobrih in slabih trenutkih. Je oseba, ki nam mora biti najbližje; ki ji najbolj zaupamo; in s katero želimo najprej deliti vse, kar se nam zgodi v življenju. Zato mora biti partner ne le vaš ljubimec, temveč tudi vaš najboljši prijatelj in nikar ne pristanite na manj.

Čas beži, mnogi imate občutek, da gre življenje mimo vas. V življenju vam pridejo naproti različne duše; nekatere gredo le mimo, druge se povežejo z vašo dušo in vam pustijo lepe ali boleče spomine. A brez dvoma so največ vredne tiste, ki se jih odločite obdržati. Za njih se odločite, ker je nekaj v njih, kar se vas je dotaknilo na čisto poseben način – kot nobena druga. In za to posebno povezanost se je vredno potruditi.

Pravi partnerji so tisti, ki spoštujejo vaše meje, želje in potrebe in lahko najdeta ravnovesje med vajinima svetovoma. Da si stojita ob strani; spodbujata eden drugega; se opogumljata in tolažita ter posegata po 'nemogočem'. Pravo partnerstvo je, ko ste vi srečni, ko vidite svojega partnerja srečnega. Gre za odnos brez soodvisnosti, ki temelji na povezanosti in harmoniji.

Če ni te globoke povezanosti; če ste z nekom le zato, da niste sami; če ste z nekom, ki vam ne dovoli biti vi, vas ne sprejema in ne čuti; z nekom, ki zavira vašo rast in napredek – v čem je sploh smisel? Mar ni veliko bolje počakati na nekoga, s katerim se bosta takoj povezala na nivoju, o kakršnem ste prej le sanjali?

To si zaslužite. Zaslužite si nekoga, ki vas bo globoko ljubil; nekoga, ki mu boste prioriteta; nekoga, ki bo cenil vse, kar ste. Nekoga, ki vas bo želel spoznati v dno duše, vse vaše skrivnosti in skrite kotičke. Se potopiti v vaše kompleksne misli in globoke občutke. Nekoga, ki bo takoj prepoznal vašo izjemnost, vašo svetlobo in vašo neprecenljivo vrednost. In vam pomagal, da boste še bolj zacveteli in zasijali, ne da bo vaš sij počasi ugasnil. Nekoga, ob kateremu pogled v oči bo vedno znova povzročil, da boste začutili toplino v srcu. Vaša čudovita, čista duša si zasluži biti v rokah nekoga, ki bo cenil popolnoma vsak njen delček; vsak delček vas – tudi tiste, temačne.

Zato bodite potrpežljivi. Počakajte na nekoga, ki vam bo pokazal, kaj pomenita prava ljubezen in spoštovanje. Počakajte na nekoga, ki bo presrečen, ko boste ob njem še bolj zasijali in zacveteli. Počakajte na ,nekoga ki bo tam ob vas tudi v najtežjih in najbolj temačnih trenutkih in ki vas ne bo nikoli pustil na cedilu; kaj šele vas izdal. Počakajte na nekoga, čigar duša se bo v popolnosti ujela z vašo. Počakajte na nekoga, ki vam bo končno nudil predanost, ki si jo zaslužite in po kateri hrepenite.

In najbolj pomembno: počakajte na nekoga, ki bo poskrbel za vaše nežno srce in ne ga na novo zdrobil. Ko boste to osebo enkrat spoznali, bo vsa vaša potrpežljivost bogato nagrajena. Končno boste v vseh razsežnostih doumeli in doživljali, kaj pomeni biti z nekom, s katerim ste na isti valovni dolžini. Vajini srci se bosta ujeli v čudovito melodijo, ki bo zvenela lepše kot najbolj pravljična simfonija.

Zaupajte in se prepustite.

PREBERITE TUDI: 3 razlogi, zakaj se narcisi lepijo na močne ženske

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • Tjaška je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 7 dnevi
    Čestitke PLANET LEPOTE Smile še leto do polnoletnosti Wink
    Všeč mi je barvitost in ličnost člankov in strani ... Pogrešam pa čase, ko še ni bilo toliko reklam da pridemo do člankov ... No pa saj vem, nekako je treba tudi zaslužiti Wink bomo ...
    0
   • VICKY je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    20. okt 2020 10:31
    Najprej čestitke PL za rojstni dan; spremljam vas že kar nekaj let, najbolj dragocena pa so nepristranska testiranja na Kozmetometru in vsaj zame - seznanitev s sestavinami kozmetičnih izdelkov, ki mi je odprla popolnoma nov pogled na kozmetiko. ...
    0
   • Vesna20 je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    20. okt 2020 8:56
    Na PL mi je najbolj všeč, da je zbranih veliko informacij na enem mestu, najdeš hitro, kar potrebuješ in veliko je povratnih informacij iz prakse, kar je najbolj pomembno. Ne pogrešam ničesar, vse je super, vse pohvale.
    0
   • sanda je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    20. okt 2020 8:28
    Ne glede na to, da sem bila včasih bolj aktivna članica na PL, tudi sedaj, ko pridem in iščem kakšno informacijo, jo vedno najdem, sploh kadar iščem kakšno kremico Wink Tako, da meni je uporabno vse, ne pogrešam ničesar.
    0
   • Travica je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    19. okt 2020 18:39
    Vse najboljše, planetek! Smile
    Najbolj všeč mi je, da ostaja PL zvest sam sebi in da ni sponzoriran od nikogar. Tako lahko zaupam člankom in nasvetom, ki jih najdem tukaj. Verjamem, da ostane takšen še vnaprej.
    0
  Izpostavljamo
  Kavbojke so kos, ki se nahaja v omari skorajda vsakogar.