Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Vabilo na shod za svobodo odločanja glede cepljenja otrok

1. jun 2017 19:51
0

Oglasno sporočilo
V Sloveniji je cepljenje otrok zakonsko obvezno in starši nimamo možnosti, da bi se o tem potencialno nevarnem in neučinkovitem posegu, odločali samostojno in s polno odgovornostjo.
 
 
Smo starši necepljenih ter s cepivi poškodovanih otrok in zahtevamo svobodno izbiro in ne zakonske prisile. Številne razvite evropske države imajo prostovoljno cepljenje. Zakaj evropske pravice ne veljajo tudi za slovenske otroke? Odločanje o lastnih telesih in telesih naših otrok, kot tudi o vseh zdravstvenih posegih, je ne samo naša pravica, ampak tudi odgovornost.
 

PREBERITE TUDI: Iluzije o cepivih, dr. Tetyana Obukhanych

 
Medicinska stroka pod okriljem različnih multinacionalk še naprej prikriva posledice cepiv in ne priznava stranskih učinkov po cepljenju. Odgovornosti za nastale posledice ne prevzema nihče. Starši, ki zagovarjamo svobodo odločanja glede cepljenja otrok, bomo ponovno problematizirali obvezno cepljenje otrok v Sloveniji. Naši vladi, ministrstvu in poslancem želimo pokazati, da se zavzemamo za temeljne človekove pravice, določene z Ustavo in mednarodnimi konvencijami. Zato vas pozivamo, da pridete na javni shod, ki bo v SOBOTO 3. 6. 2017 ob 11. uri v Park Zvezda (Kongresni trg) v LJUBLJANI. Na ta dan beležimo tudi Mednarodni dan žrtev cepljenja, zato bomo spregovorili tudi v imenu vseh, katerih glas je za vedno ugasnil.
 

PREBERITE TUDI: Ideološki konstrukti O CEPLJENJU


Vabljeni vsi, družine in posamezniki, saj je prišel čas, da skupaj spremenimo zakon, ki določa obvezno cepljenje in oblastem omogoča kaznovalno politiko do staršev, ki želimo zaščititi lastne otroke. Pridite na shod, kjer bomo s pomočjo številnih govorcev (tudi strokovnjakov), otroškimi delavnicami, poezijo in glasbo, poskrbeli, da se bo slišal naš glas in glas naših otrok!
 

PREBERITE TUDI: Raziskava: necepljeni otroci veliko bolj zdravi kot cepljeni

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.