Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

V prvem oglasu Marion Cotillard za Chanel No 5 bo igralka nosila zelo posebno obleko

5. nov 2020 18:08
0

Oglasno sporočilo

Marilyn Monroe je tista, ki je menda uporabljala parfum Chanel No 5 – in samo Chanel No 5 – v postelji, a ekskluzivni pogled v zakulisje zadnje kampanje tega klasičnega vonja je vsekakor nekaj, česar ne gre izpustiti. A za razliko od Marilyn, Marion Cotillard preferira kombiniranje Chanela No 5 z zlato, lesketajočo se, obleko.

Cotillard, ki so jo za novi obraz Chanela No 5 izbrali februarja letos, bomo tako lahko občudovali v prvem oglasnem filmu, v katerem bo sijala (dobesedno!) v zlati obleki ter plesala z moškim v mesečini. “Obleka, v kateri plešem, je zlata,” je povedala. “Gre za reinterpretacijo obleke, ki jo je nosila Gabrielle Chanel. To je prav diamant, dobesedno.”

In res je diamant. Na fino zlato čipko je ročno prišitih preko 10.000 lesketajočih se bleščic, obleka pa je dobila navdih v vezeninah, ki jih je daljnega 1996 želel sam pokojni Karl Lagerfeld. Na željo Virginie Viard so obleko ponovno oživili za novo kampanjo.

Čeprav je obleka izjemno občutljiva in je bila nadvse zahtevno ročno delo, pa je Marion Cotillard povedala, da ji je vseeno dajala svobodo gibanja, kar je bilo pri snemanju zelo pomembno, saj je bila plesna koreografija kar zahtevna. Kampanja se je globalno začela predvajati 29. oktobra in s tem obeležila praznično kolekcijo Chanel No 5, ki vključuje vse: dišavo, kremo za telo, gel za prhanje in dezodorant.
 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.