Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

V času decembrske polne lune (30. 12. 2020) vam odsvetujemo tole

28. dec 2020 8:02
0

Oglasno sporočilo

... intenzivnega leta prinaša različne občutke. Po kaosu, ki sta ga prinesla mrk in mlaj v začetku tega meseca, nam polna luna decembra 2020 prinaša topel trenutek razmisleka, ki spodbuja samooskrbo in nas usklajuje s cilji za prihodnje leto. To je naša zadnja priložnost, da se povežemo z veliko lunacijo leta 2020, zato boste želeli vedeti, česa ne smete početi, da jo čimbolje izkoristite.

Decembrska polna luna, ki se dviga na področju vodnega znamenja raka, zavije leto z ogromnim napihovanjem čustev in nas nežno potisne skozi njih. Ker je rak naravno zodiakalno znamenje, je idealen čas, da damo prednost samooskrbi, se povežemo z ljudmi, zaradi katerih se počutite prijetno in stopite v stik z vsemi zadržanimi čustvi. Polne lune v luninem ciklusu vedno zaznamujejo še posebej razsvetljujoč trenutek, toda ker se ta zgodi tik pred začetkom novega leta, se zdi poseben - in vibracije so še posebej zrele. Poglejte, katerih stvari v času tokratne lune ne smete početi.

Ne zanikajte svojih čustev

Polne lune v astrologiji vzbujajo veliko čustev - še posebej, kadar se odvijajo v sentimentalnih vodnih znamenjih, kot je rak. Pomembno je, da zdaj sprejmete vse svoje najgloblje občutke, saj nam ta polna luna ponuja priložnost, da prebrodimo težka čustva in najdemo zdrave načine, kako jih sprostiti. Poiščite katarzične izkušnje in se povežite z ljudmi, ki bodo negovali vašo mehko plat.

Ne vztrajajte pri slabih navadah

Polne lune so koristne pri sproščanju slabih navad in opuščanju stvari, ki nam ne služijo več, toda luna v razpoloženem raku nas lahko naredi občutljive tudi za najbolj konstruktivne kritike. Izogibajte se bežanju, če vam ljubljeni ali bližnji prijatelj poskuša dati nekaj nasvetov. "Ne bodite ogorčeni, tudi če imate več izkušenj kot oseba, ki svetuje," pravijo astrologi.

Ne zaprite srca za avanture

Tako polna luna kot sonce bosta pozitivno povezali uporniški Uran, planet velikih prebujenj. Posledično bi lahko ta lunacija prinesla nepredvidljivo vznemirljive spremembe, če jim bomo odprta srca.

PREBERITE TUDI: Teh znakov zodiaka vaše mnenje ne zanima

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Aktualno dogajanje pa je vplivalo tudi na to, kakšne so poroke in, jasno, kakšne obleke izberejo neveste.