Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

V ALEJI in Cityparku lahko nocoj med neurji ponovno brezplačno parkirate svoje vozilo

21. jul 2023 15:02
0

Oglasno sporočilo

V najboljšem nakupovalnem središču na svetu ALEJA Ljubljana Šiška in največjem nakupovalnem središču Citypark bodo tudi danes, 21. julija, zaradi izdanega rdečega opozorila za slabo vreme ponovno odprli parkirni hiši za vse obiskovalce. Parkiranje bo povsem brezplačno.

Svoje vozilo lahko v ALEJI pred hudim neurjem in točo na varno pripeljete najpozneje do polnoči in odpeljete od šeste ure dalje. Uvoz in izvoz sta možna na severni strani ALEJE ob avtohiši Autowallis. V Cityparku pa lahko jeklene konjičke pripeljete kadarkoli zvečer ali ponoči in jih odpeljete zjutraj.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon.

Evropsko združenje nakupovalnih središč (ECSP) je maja letos ALEJI podelilo nagrado za dizajn in razvoj za izjemne projekte v trgovski panogi. V kategoriji »Novogradnje nakupovalnih središč s površino od 15 tisoč do 45 tisoč kvadratnih metrov« je premagala različne finaliste iz Evrope. Najsodobnejša ljubljanska nakupovalna destinacija je zablestela s svojo večnamensko trajnostno naravnanostjo in žirijo prepričala z inovativno uporabo strehe za šport, prosti čas in rekreacijo. Več informacij na www.aleja.si.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Valižanska princesa se pri vzgoji zgleduje po vzgoji princese Diane – pa tudi takšne, kakršno je imela sama.