Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tuš obdaril vse slovenske prvošolce

27. avg 2019 14:22
0

Oglasno sporočilo

Z vrečkami za športne copate želijo vzpodbuditi pomen gibanja, ki ga otrokom zaradi neaktivnega preživljanja prostega časa danes pogosto primanjkuje.


Danijela Lakičevič, direktorica marketinga v Tušu, je obiskala ravnateljico Osnovne šole Lava, Marijano Kolenko, ter njihovim prvošolcem zaželela uspešen začetek novega šolskega leta.

Ker v Tušu, v okviru zastavljene trajnostne strategije, skrbijo za otroke, so se odločili, da letos 22.000 prvošolcem podarijo vrečke za športne copate: "Vse prepogosto se dogaja, da se otroci gibajo le v šoli, doma pa so neaktivni. Z vrečko za športne copate želimo opozoriti na pomen gibanja, tako v šoli kot v prostem času, saj je to nujno potrebno za zdrav in skladen razvoj vsakega otroka," razlagajo v Tušu, kjer projekt obdarovanja poteka že drugo leto. Leta 2017 so med osnovnošolce razdelili 10.000 šolskih zvezkov, lani pa so akcijo razširili na vse prvošolce in 22.000 otrokom podarili vrečke za športne copate. Skupaj z letošnjim letom bodo tako prvi šolski dan polepšali že 44.000 otrokom prvega razreda na slovenskih osnovnih šolah. Vrečke za copate so letos priložene Cicibanovi Moji beležki za prvošolce.

Tuš mnoge od svojih družbeno odgovornih projektov usmerja k otrokom in mladostnikom. Najbolj odmeven je zagotovo njihov 17 let trajajoč projekt Pričarajmo nasmeh, v okviru katerega so nepozabne poletne počitnice na Debelem rtiču pričarali že 8.600 otrokom.

V Tušu z različnimi aktivnostmi skrbijo tudi za svoje zaposlene. Tudi letos bodo lahko Tuševci, starši prvošolcev, svoje otroke neobremenjeno spremljali v 1. razred, saj so zaposlenim omogočili dodaten dan dopusta. Zavedajo se, da je vstop v šolo tudi za starše pomemben korak na poti vzgoje najmlajših in ključno je, da jim pri tem stojijo ob strani. Tako bo letos za vse Tuševce, ki imajo prvošolce, 2. september poseben dan, ki ga bodo preživeli v družbi svojih šolarjev. Ob tej priložnosti so za njihove novopečene šolarje pripravili tudi personaliziran darilni paket osnovnih šolskih potrebščin. 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 4. feb 2020 17:58
   Dobra maska, slaba embalaža in oblika
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ura je 6.20 zjutraj in ravnokar vam je zvonil alarm. Ob 7h imate naporno vadbo, ki vas nič ne mika.