Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako hitro posušiti lak za nohte?

23. nov 2015 10:27
0

Oglasno sporočilo

Ena izmed stvari, ki gre vem, ki si lakiramo nohte, najbolj na živce, je čakanje, da se lak za nohte posuši. In to ne le ena plast, ampak dve ali celo tri in vsaka potrebuje dlje časa! Nekatere si pomagajo s fenom, druge z mahanjem z rokami po zraku, pri čemer upamo, da ob tem kam ne zadenemo z nohti in moramo postopek ponoviti. In potem, ko mislimo, da so nohti koooončno suhi, najmanjši pritisk pokaže, da smo se zmotile in postopek lahko začnemo od začetka.

A s tem je sedaj konec, saj imamo neverjetno preprosto in učinkovito rešitev za vas, ki bo čas sušenja nohtov vsaj razpolovila. Le kako? Z ledeno vodo!

Postopek

 1. Pred lakiranjem nohtov posodico, v katero brez težav vstavite konice prstov, napolnite z mrzlo vodo in dodajte nekaj kock ledu.
 2. Nato si nalakirajte nohte in počakajte približno 2 minuti, da se lak vsaj malo posuši.
 3. Nato potopite konice prstov v posodo z ledeno vodo in jih namakajte 2 do 3 minute. Ko jih boste umaknile iz vode, boste na laku na nohtih opazile kapljice vode, kar pomeni, da je lak suh.

Če pa ste bolj zmrzljive sorte in vam ta ideja še zlasti pozimi ni najbolj po godu, si lahko pomagate s kapljicami in spreji za hitro sušenje nohtov.

Torej, prihranili smo vam najmanj kakih 15 minut – in to ob vsakem lakiranju nohtov. Super, kajne?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Poziv k spoštovanju pooblastil v zvezi s potekom vzgojno izobraževalnega dela od 12. 4. 2021 dalje v povezavi s samotestiranjem otrok ter predvajanjem propagandnih sporočil.