Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Trenirajte v največji slovenski spletni telovadnici
Sponzoriran članek

27. nov 2017 12:14
0

Toda zdaj si lahko vadbo pod strokovnim vodstvom privoščite tudi doma. Brezplačno! 


V spletni telovadnici Varuh zdravja lahko dosežete svoje vadbene cilje in brez stroškov poskrbite za svoje počutje in zdravje.

 

Zdrava spodbuda na www.varuhzdravja.si

Varuh zdravja je edinstven program aktivnega varovanja zdravja. Zavarovanci Vzajemne ga že dobro poznajo, saj jih že več let spodbuja k zdravemu življenju s popusti pri nakupih športne opreme, cenejšimi smučarskimi vozovnicami, ugodnostmi v toplicah in ponudnikih wellnes storitev in še veliko več. To jesen pa je Varuh zdravja odprl še največjo slovensko spletno telovadnico.
 

Brezplačno za vse

V spletno telovadnico Varuh zdravja ste vabljeni prav vsi, ki želite narediti nekaj dobrega zase. Tudi če niste zavarovanec Vzajemne, lahko v spletni telovadnici pod vodstvom izkušenih trenerjev preženete stres, okrepite svoje mišice in izboljšajte svojo telesno pripravljenost. Izbirate lahko med aerobiko, različnimi funckionalnimi vadbami, jogo in pilatesom. Vse vadbe so seveda v slovenskem jeziku in pripravljene tako, da jim lahko sledite tudi tisti, ki morda še nimate prav veliko izkušenj z vodenimi vadbami. Seveda brezplačno.
 

Dosežite svoje cilje

Ob vpisu v spletno telovadnico izberite cilj, ki ga želite doseči. Izbirate lahko med petimi super cilji: zdravo hujšanje, fit in izoblikovano telo, gibljivost in mobilnost telesa, sprostitev za dušo in telo, zdravje in dobro počutje. Na podlagi vaše izbire bo ekipa strokovnjakov Varuha zdravja vsak teden pripravila predlog vadb, s katerimi boste hitreje in učinkoviteje dosegli zastavljene cilje.
 

Ne pomanjkanje časa, ne slabo vreme in ne odpiralni čas vašega fitnes centra več niso dovolj dobri izgovori, da bi zanemarjali redno vadbo. 
 

Odprto 24 ur na dan, vsak dan

Z Varuhom zdravja lahko telovadite kjerkoli in kadarkoli. Telovadite lahko v svojem tempu in uživate. Spletna telovadnica Varuh zdravja odprta 24 ur na dan, vsak dan. Za vadbe ne potrebujete nobene posebne športne opreme, potrebujete le malo prostora ter računalnik, tablico ali pametni telefon z internetno povezavo.
0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pred nekaj leti so bile izjemno modne masivne, tako imenovane 'statement' ogrlice – v zadnjem času ...