Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Top 4 znaki, da se bo vaš zakon končal z ločitvijo

17. mar 2023 8:19
0

Oglasno sporočilo

Na tej poti se je zelo enostavno ujeti v komunikacijske pasti, zlasti ko stvari postanejo čustvene.

Po besedah ​​dr. Johna Gottmana, ki je soustanovil Gottmanov inštitut, obstajajo štirje znaki slabe komunikacije, ki lahko z več kot 90-odstotno natančnostjo napovejo ločitev para. K sreči, če se znajdete v teh situacijah  jih lahko spremenite. Obstaja upanje.

Kritike

Prva stvar pri komunikacijskem slogu je strupena kritika. To je, ko en partner pogosto kritizira drugega, na splošno in neupravičeno.

Nenehne obrambe

Druga stvar je obramba. To se zgodi, ko se eden od partnerjev odloči za izgovore, namesto da bi prevzel odgovornost za svoja dejanja. To močno vpliva na odnose. Nenehni izgovori nikoli ne prinesejo nič dobrega.

Omejevanje

Naslednja nezdrava komunikacijska taktika je omejevanje. To pomeni, da partner prekine pogovor in ga popolnoma konča. Lahko tudi pomeni, da se partner fizično obrne stran od druge osebe ali je popolnoma tiho in ne odgovori na vprašanje.

Prezir

Najresnejši znak težav s komunikacijo je prezir do partnerja. Od vseh [opozorilnih znakov] je prezir najnevarnejši napovedovalec in ga imenujemo morilec razmerja.

Prezir pogosto vodi v zavijanje z očmi, norčevanje in sarkazem. Vse to je smrtonosno za odnos. Namesto tega se naučite povedati svoja čustva in ne komunicirajte na pasivno-agresiven način.

PREBERITE TUDI: Ločitev je konec pravnega sporazuma in ne konec sveta

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo