Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tokratna polna luna (22. 08.) je pripravljena, da vam uniči rutino

22. avg 2021 14:28
0

Oglasno sporočilo

Duhovno je energija modre lune izjemno dinamična in spodbuja ljudi, naj naredijo premike v življenju, ne glede na to, ali se nanaša na našo kariero, družabno življenje ali ustvarjalne projekte, ki nas navdušujejo. Če se torej sprašujete, kako bo polna modra luna avgusta 2021 vplivala na vaše zodiakalno znamenje, pomislite na močnejšo motivacijo, drznejše odločitve in nepremišljene impulze.

Kaosu je dodan še Mars (planet, ki vlada nad odločnostjo, impulzivnostjo in agresijo), ki vstopa v natančno Devico in aspektira Uranu (planet motenj in šoka). Z drugimi besedami, naši načrti ne bodo vedno vplivali na negotovost življenja, vendar lahko presenečenja pogosto vodijo v nenamerne in srečne nesreče. Ta intenzivna lunacija nam svetuje, da pričakujemo nepričakovano in se naučimo uporabljati spremembe načrtov v svojo korist.

Modra luna bo zmotila rutino teh treh znakov zodiaka

Bik

Pripravite se na radikalen premik v svojem življenju. Ali težko usklajujete službeno in zasebno življenje? Če je tako, je morda čas, da začnete iskati novo zaposlitev. Žrtve, ki jih delate v službi, lahko vplivajo na vašo samooskrbo, ali pa vas naredijo nemirne, ker se vaše vrednote ne ujemajo popolnoma z delom, ki ga opravljate zdaj. Polna luna bo opazila podrobnosti pri iskanju pomena in namena, kar ni lahka lekcija.

Devica

Na poti vas čakajo velike motnje. Polna luna aktivira vašo šesto hišo, ki je povezana z vašo rutino in službenim življenjem. Kot urejeno zemeljsko znamenje se pogosto počutite najmočnejše, če imate urnik in strukturo, toda ta polna luna je tu, da osvetli, kako težko vam je brez tega.

Vodnar

Brez dvoma boste začutili intenzivnost te modre lune. Na dan bo prišel notranji boj med vašo nenasitno potrebo po neodvisnosti in strastjo do socialne pravičnosti. Morda se preveč posvečate večjim vprašanjem. Nasprotno pa si morda dajete preveč prostora od drugih, kar vam preprečuje, da bi bili v celoti prisotni s svojimi najdražjimi. V tem času se ne morete izogniti notranjemu konfliktu ali ga zadušiti. Dajte si čas, da sedite s težkimi občutki, ki so se morda pojavili v zadnjih nekaj tednih. Poskusite pisati dnevnik ali si omislite ustvarjalni hobi, ki vam olajša um. 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  • Dow* 20. sep 2021 20:00
   dobra
  • Dow* 20. sep 2021 17:09
   super
  • Dow* 20. sep 2021 17:04
   v redu
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ličenje bi moralo biti v sodobnem svetu za vsako urejeno žensko nekaj tako osnovnega, kot je vzdrževanje higiene.