Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To so zodiakalna znamenja, ki so zvita in zelo pametna

12. okt 2022 10:18
0

Oglasno sporočilo

... poskrbijo, da so boljši pred vsemi. Ne marajo, da drugi mislijo, da so neumni, zato se vpričo vseh delajo prepametne. Astrologija lahko človeku pomaga razumeti zapletenost njegove osebnosti, tako da ga analizira z dvanajstimi znaki zodiaka. Zato vam v nadaljevanju predstavljamo horoskopska znamenja, ki so ponavadi pretkana in preveč pametna.

Bik

Delali se bodo, kot da so lastniki sveta. Lahko se obnašajo zelo pametno, vendar gre to pogosto v negativno smer, saj nihče ne ceni njihove pretirane pameti. Včasih lahko zavestno povzročijo, da se oseba počuti slabo.

Dvojčka

Morda ne izgledajo kot takšni, vendar je njihova dvojna osebnost dovolj, da človeka zmede. So zelo pametni in se pretvarjajo, da so zelo razgledane osebe. Sovražijo, ko drugi zasedejo njihovo mesto in so izpuščeni iz soja žarometov.

Tehtnica

Namenoma se obnašajo predrzne, pretkane in preveč pametne, ker ne želijo, da bi jih ljudje imeli radi. Ponavadi se prikazujejo kot osebe, ki jim ljudje ne bi smeli zaupati. Navsezadnje se tehtnice samo poskušajo rešiti pred tem, da bi jim zlomili srce.

Škorpijon

Poskušajo delovati zvito, da bi imeli v določenih situacijah prednost. Ne morejo si privoščiti, da bi bili videti šibki pred drugimi, zato radi ohranijo držo.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 4 dnevi
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vintage obleke so v zadnjih letih vse bolj priljubljena izbira na rdeči preprogi – od Oskarjev do Met Gala in vseh vmes.