Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To so tri najbolj priljubljene diete, ki jim sledijo slavni

27. sep 2021 9:30
0

Oglasno sporočilo

V zadnjih letih smo priča velikemu povečanju zanimanja ljudi za hrano, zdravje, vadbo in nasploh zdravo življenje. Toda po drugi strani je bilo enako veliko zanimanje za nezdravo in potencialno nevarno prehrano, ki jo promovirajo slavne osebe, ki trdijo, da so skrivnost njihovega zdravja in lepih oblin. Britansko združenje za sladkorno bolezen (BDA) je razkrilo, da dnevno prejemajo številna vprašanja od medijev na to temo, zato so se odločili, da javno podajo izjavo o nekaterih dietah, ki jih uporabljajo znane osebe.

Keto dieta

Znane zvezde, ki se držijo tega režima prehrane, so Kim Kardashian, LeBron James, Halle Berry, Gwyneth Paltrow, Mick Jagger in Rihanna.

Ta prehrana temelji na nizki vsebnosti ogljikovih hidratov, z visoko vsebnostjo maščob in beljakovin. Običajno izključuje enostavne ogljikove hidrate, žita, mlečne izdelke, sojo, večino sadja in škrobno zelenjavo.

Surova veganska prehrana

Med zvezdami, ki so se odločile za 'surovo vegansko prehrano', sta Megan Fox in Sting. Ta dieta je znana pod več imeni, vendar je v bistvu veganska in surova prehrana. Običajno se promovira kot "zdravilo" za debelost in druge bolezni.

Alkalna prehrana

Zagovorniki te diete verjamejo, da bo sprememba hrane, ki jo zaužijete, več alkalne in manj kisle hrane pripomogla k spremembi pH ravnovesja v krvi in ​​zmanjšala škodljiva tveganja za zdravje. 

PREBERITE TUDI: Post in dieta preprečujeta in zdravita bolezni

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  • Dow* 20. sep 2021 20:00
   dobra
  • Dow* 20. sep 2021 17:09
   super
  • Dow* 20. sep 2021 17:04
   v redu
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  V ponedeljek je po dobrih dveh mesecih trpljenja umrla moja 92-letna mama.