Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To so navade, s katerimi boste krepili svoj odnos z otrokom

13. apr 2023 8:15
0

Oglasno sporočilo

... tista, zaradi katere je vredno biti starš, za nas enako pomembna kot za naše otroke. Raziščimo pomen te čustvene vezi z našimi otroki in preproste načine, kako jo spodbuditi.

Delajte opravila z njimi

To lahko vključuje nekaj tako preprostega, kot je sajenje novega drevesa, priprava obroka, priprava mize ali lupljenje zelenjave. To jim bo dalo prostor za učenje in izražanje čustev na najboljši možni način. Najpomembneje je, da jim bo pomagalo pospraviti svoje telefone ali druge elektronske pripomočke.

Imejte skupne obroke

Skupni obroki so odlična priložnost za interakcijo in krepitev vaših vezi z otrokom. Če želite uživati ​​v obrokih z njimi, spodbujajte vse, da sodelujejo. Starši bi morali čas obroka izkoristiti tudi za to, da otroke naučijo pomena zdrave in uravnotežene prehrane.

Igrajte se z njimi

Težavnost pri izbiri dejavnosti z otrokom je odvisna od njegove starosti in interesov. Ne pozabite, da je preživljanje časa skupaj glavni cilj. Tudi če ne uživate v dejavnosti, ki jo izbere vaš otrok, boste s poskusom dokazali, da skrbite zanj in ste vključeni. Izvedeli boste več o otrokovi osebnosti, če boste poskušali razumeti, zakaj uživa v dejavnostih, ki jih počne. 

Spoznajte čustva svojega otroka

Vsi redno poslušamo svoje otroke. Poslušanje gre nekoliko globlje in lahko resnično pomaga pri povezovanju z otroki. Razumite situacije z otrokovega vidika. Poskusite spoznati otrokova čustva in mu zagotovite, da ste na voljo za poslušanje brez obsojanja.

PREBERITE TUDI: Ste pripravljeni na otroka? Vprašanja in znaki, na katere morate biti pozorni

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Strokovnjakinja za kraljevi slog je razkrila vzrok za nov poslovno-eleganten sartorialni videz valižanske princese.