Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To je partner Britney Spears, za katerim vzdihujejo ženske širom sveta

16. avg 2021 8:12
0

Oglasno sporočilo

... bo odpovedal zakonitemu skrbništvu nad hčerko. Prejšnja leta so bila za pop zvezdo izjemno težka. Britney Spears je pred kratkim dvignila veliko prahu, ko je javno pričala in povedala šokantne podrobnosti o svojem očetu. Britney je nato razkrila, da se je njen oče vmešaval v vse vidike njenega življenja, na primer v to, s kom hodi, in da ji ni dovolil prebarvati kuhinjskih omar, ker je dejal, da bi bila tovrstna prenova zelo draga. Jamie je s sodno odločbo leta 2008 prevzel nadzor nad osebnimi in poslovnimi zadevami svoje hčerke, potem ko je bila Britney hospitalizirana v duševni ustanovi.

Ves čas je bil z njo njen partner, 27-letni model Sam Asghari, ki ji je v veliko oporo. Britney in Sam sta bila pred kratkim posneta na počitnicah na Havajih in lahko bi rekli, da je pevka našla mir s Samom.

Britney in Sam sta v zvezi od leta 2017, v intervjuju za CBS pa je pevka razkrila, kako je spoznala 12 let mlajšega partnerja. Mislim, da smo bili na snemanju. Medtem ko smo čakali na novo sceno, sva sedela skupaj 20 minut in na neki način sva bila prisiljeni govoriti,' je povedala Spearsova. Začela sva se pogovarjati o sušiju in stvareh, ki jih imava rada, ter o tem, kako bi lahko skupaj šla na suši. Rekla sem mu: "Greva," on pa je rekel: "V redu, dal ti bom svojo številko, ko bo tega konec," je dodala pevka. Poleg tega, da je fant priljubljene pevke, pozornost pritegne tudi s svojim brezhibno izklesanim telesom. Oba skupaj telovadita v telovadnici v delu luksuzne vile, uživata v bazenu in tu in tam objavita nekaj slik in posnetkov, zgolj zato, da navdušita oboževalce.

PREVERITE TUDI: Kozmetometer – Britney Spears parfumi

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.