Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To je 5 najbolj dramatičnih znakov zodiaka

16. jun 2021 8:14
0

Oglasno sporočilo

... ko pa niso v središču pozornosti, bodo hitro poskrbeli, da bodo. To so najbolj dramatični znaki zodiaka, ki so pravi kralji/kraljice drame!

1. Rak (21. junij - 22. julij)

Rak se ne boji stopiti v stik s svojimi čustvi, kakršna koli že bi lahko bila. Njihova vztrajnost je ponavadi izjemna lastnost, včasih pa se lahko spremeni v konkurenčnost. Kadarkoli pride v katero od svojih razpoloženih stanj, pa naj bo to zato, ker ni bilo po njegovo ali pa je preprosto preobremenjen s čustvi, lahko dramatično prestopi vrh in začne delovati kot kralj drame. Najbolje je, da ga postavimo na realna tla, ko se to zgodi.

2. Lev (23. julij - 22. avgust)

Rad je v središču pozornosti in ima visoke življenjske standarde, kar pomeni, da ve, da si zasluži najboljše. Vendar obstaja razlika med strastnostjo in dramatičnostjo, česar lev še vedno ni ugotovil. Če kdaj želite vedeti, kaj bi se zgodilo, če lev ne bi prišel do svojega prav, morate le dobro opazovati. Zna postati arogantna in egoistična oseba. Če pa mu ne boste dali tistega, kar želi, se bo pomiril ... sčasoma.

3. Škorpijon (23. oktobra - 21. novembra)

"Strast" je škorpijonovo srednje ime in ta strast je lahko v različnih oblikah. Ponavadi je najbolj navdušen nad življenjem in spolnostjo, včasih pa se ta strast lahko kaže v nečem večjem in v pretiravanju.

4. Strelec (22. novembra - 19. decembra)

Strelec ima navdušen pogled na življenje, zato, ko začne delati dramo, običajno ni povezana z negativnostjo. Ampak samo zato, ker ni vznemirjen, ne pomeni, da vas ne bo prizadelo, kar pravi. Strelec je lahko precej odkrit, ko to želi.

5. Vodnar (20. januar - 18. februar)

Zdi se, da vodnarji niso takšne osebe, ki bi karkoli dramatizirale, ker imajo vedno neko hladno stališče, a ravno zaradi tega so kralji drame. Če se potrudi, da bi ostal ločen od situacije in se pretvarjal, da mu je vseeno, je samo bolj očitno, da pred nečim beži. Svojega žarometa ne poskuša usmeriti v sebe, toda njegova čustva so pogosto temperamentna, zato je nemogoče vedeti, kdaj bodo počila in ko bodo, vam ne bo lahko.

PREBERITE TUDI: Imate lastnosti čustveno inteligentnega človeka?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Večina nas je razmišljala, da bi nekoč v življenju opustila kavo. Toda poleg tega, da bi se spopadli ...