Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ti znaki zodiaka imajo velike težave z zaupanjem!

4. mar 2022 8:19
0

Oglasno sporočilo

Toda obstajajo ljudje, ki ne morejo zaupati nikomur okoli sebe, tudi svojim življenjskim partnerjem ne. Je tudi vaš partner tak? Morda ima to zapisano v znaku zodiaka.

Bik

To horoskopsko znamenje je zelo skeptično. Mislijo, da lahko ljudje lažejo zaradi lastnih koristi, in to večino časa počnejo. Duše bika verjamejo, da ljudje govorijo samo pol resnice in da nikomur ni mogoče verjeti.

Devica

Ti ljudje so perfekcionisti, ki se zanašajo samo nase. Čutijo, da nihče ne more opraviti naloge tako kot oni. Raje nikomur ne zaupajo, zato se le redko komu zaupajo.

Škorpijon

Škorpijoni verjamejo, da ima svet morda zaupanja vredne ljudi, vendar nikoli ne srečajo nikogar, ki bi mu lahko zaupali. Mislijo, da z njimi nihče ni ravnal prav in da si ljudje izmislijo zgodbe in lažejo, ne da bi upoštevali čustva druge osebe.

Kozorog

Kozorogi bi v drugi osebi veliko raje videli najslabše kot najboljše. Vedno so varovani z dobrim občutkom za samoobrambo, ker ne marajo biti razočarani. Bojijo se ohraniti kakršna koli pričakovanja, zato je zaupanje zanje redka stvar. Tudi če ti zaupajo, nikoli ne bo 100 %.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 28. februar do 6. marec 2022

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Opravljena je bila še ena raziskava, ki je potrdila, da nekateri UV filtri v izdelkih za zaščito pred soncem uničujejo morsko življenje, ko se z naše kože ...