Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ti znaki zodiaka bodo imeli najbolj čarobne praznike

20. dec 2021 9:16
0

Oglasno sporočilo

Ko boste vsi dokončali zavijanje daril, se bo Venera – planet ljubezni in enotnosti – upočasnila na nebu in postala retrogradna v kozorogu le nekaj dni pred največjim praznikom v letu. Retrogradnosti običajno vplivajo na vsako horoskopsko znamenje na drugem področju rojstne karte vsakega posameznika – in nekateri ponavadi občutijo posledice bolj kot drugi – a na srečo bo božič 2021 najboljši za ta tri horoskopska znamenja: bik, devica in ribi.

Bik

Ker je Venera vaš vladar karte, bo ta retrogradnost za vas še posebej pomembna, vendar ne nujno v zahtevnem smislu. Z Venero v zemeljskem znamenju vas bo ta retrogradnost verjetno spodbudila, da ponovno ocenite, kako dosežete udobje in stabilnost, saj se to nanaša na vašo deveto hišo potovanj, duhovnosti in višje modrosti. Ko se Venera 25. decembra združi s Plutonom, boste verjetno doživeli nekakšno osebno preobrazbo in razmislili o tem, kako ste aktivno podpirali svoje sisteme prepričanj. Glede na to, da ste nekdo, ki se nagiba k varnosti, tudi če ste pozvani k razvoju, je ta retrogradnost in konjunkcija s Plutonom točno tisto, kar potrebujete, da vas popelje v novo leto. Ko bodo Venerine postaje 30. januarja 2022 direktneje, se boste počutili prenovljeni in osveženi ter pripravljeni na prihodnje leto.

Devica

Ker je horoskopsko znamenje, ki je usmerjeno v podrobnosti, produktivno, teme v zvezi z ljubeznijo, užitkom in enotnostjo niso vedno prve stvari na vašem seznamu opravil, vendar božični čas vas prosi, da ponovno razmislite o svojem odnosu do teh tem, ko se retrogradna Venera združi s Plutonom v Kozorogu v vaši peti hiši ustvarjalnosti in romantike. Na tem področju svoje karte ponavadi izvajate veliko samodiscipline (glede na to, da imate peto hišo, ki jo vodi Saturn), vendar vas ta sezona spodbuja, da nekoliko spustite zavore. Vse leto ste delali neverjetno trdo in ta dopust je pravi čas, da se dvignete in se malo zabavate.

Ribi

Ko se retrogradna Venera 25. decembra združi s Plutonom v vaši 11. hiši prijateljev in družbenih skupin, boste pozvani, da ponovno ocenite, kako se povezujete z ljudmi okoli sebe. Ker vaši 11. hiši vlada kozorog, svoja prijateljstva jemljete izjemno resno in na božič boste v tej dinamiki doživeli nekakšno transformativno izkušnjo. Ne glede na to, ali se ponovno povezujete s starimi prijatelji ali stopate v obdobje ustvarjanja popolnoma novih povezav, je vaša ekspanzivna, idealistična narava zlahka podprta s temi spremembami. Morate biti obkroženi z ljudmi, ki vas podpirajo in povzdigujejo, in ta retrogradnost vas na to spominja, glasno in jasno. 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.