Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ti znaki zodiaka bodo imeli čudovit mesec februar

30. jan 2023 8:20
0

Oglasno sporočilo

... energijo tega meseca. Vendar pa bodo nekatera horoskopska znamenja v prednosti pred drugimi in verjetno bodo imela boljši mesec.

Vodnar

Vodnarji bodo imeli super februar, saj je planet komunikacije, Merkur, večino meseca v njihovem znamenju. To jim bo dalo prednost pri izražanju svojih idej in mnenj, vzpostavljanju novih povezav in izboljšanju odnosov z drugimi.

Ribi

Ribe bodo imele srečen februar, saj bo njihov vladajoči planet Neptun šel retrogradno v njihovo znamenje. To jim bo dalo priložnost, da razmislijo o svojih sanjah in željah ter najdejo nove načine, kako jih uresničiti.

Bik

Biki bodo imeli produktiven februar, saj je planet obilja, Venera, v njihovem znamenju. To bo v njihova življenja privabilo obilje in blaginjo ter jim pomagalo uresničiti svoje želje.

Lev 

Levi bodo imeli srečen februar, saj je planet sreče, Jupiter, v njihovem znamenju. To bo v njihova življenja prineslo nove priložnosti, rast in uspeh ter jim pomagalo zablesteti v osebnih in poklicnih prizadevanjih.

Ta horoskopska znamenja bodo verjetno imela najboljši februar, vendar lahko vsa znamenja ta mesec kar najbolje izkoristijo tako, da se osredotočijo na ljubezen, ustvarjalnost in nove začetke. Zato sprejmite energijo februarja in kar najbolje izkoristite ta vznemirljivi čas!

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 30. januar do 5. februar 2023

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Strokovnjakinja za kraljevi slog je razkrila vzrok za nov poslovno-eleganten sartorialni videz valižanske princese.