Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Test osebnosti: kaj na sliki zagledate najprej?

6. maj 2019 10:12
0

Oglasno sporočilo

Bistvo testov osebnosti je ta, da razkrije podzavestni del vašega uma. Zavestno namreč izberemo določene podobe, a niti zadaj vleče podzavest. Kaj na spodnji sliki zagledate najprej? 

PREBERITE TUDI: Ta japonski test osebnosti vam bo vzel sapo

Več dreves

Ste najprej zagledali kup dreves? To pomeni, da ste ekstrovertirana oseba. Čeprav na zunaj izgledate nežni, ste znotraj v resnici zelo trdna in močna oseba. Imate dober čut za ljudi in vedno poskrbite, da je drugim prijetno ter pomagate, ko to potrebujejo. Ker ste modri, veste, da je najbolje, da čustev ne razkrivate preveč, saj ljudem ne zaupate povsem. Imate visoke standarde. Ljudje vas težko predvidijo in preberejo, saj ste malce skrivnostni. Vedno ste pripravljeni raziskovati stvari brez skrbi za posledice.

Korenine

Če ste najprej zagledali korenine, ste introvertirana oseba. Z lahkoto sprejmete svoje napake in konstruktivno kritiko, saj se le tako lahko izboljšate, da ste boljši človek. Na zunaj se zdite povsem običajen človek, v resnici pa skrivate veliko veščin in vrlin. Živite disciplinirano in imate jasno zadane cilje. Sledite svojim moralnim načelom in prav to je tisto, zaradi česar imate jasen uvid v svoj uspeh. Ste odgovorna, neodvisna in samostojna oseba. 

Ustnice

Če so ustnica podoba, ki ste jo najprej zagledali, ste verjetno povsem tih in preprost človek. Radi mate povprečno, mirno življenje brez kakšnihkoli komplikacij in težav. Greste s tokom. Čeprav se zdi, da ste v krizi šibki, pa vedno veste, kaj si želite. Znate se boriti proti problemom, brez da bi za pomoč prosili koga drugega. Čeprav je modrost vaša vrlina, pa se včasih obnašate otročje. Nikoli niste zlonamerni. Imate dobro vero v vse, kar počnete. Radi imate iskrenost in poštenost, zato se od zapletov raje držite stran. 

PREBERITE TUDI: Test osebnosti: katero žival na sliki zagledate najprej?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* pred 3 dnevi
   dobra
  • Dow* pred 3 dnevi
   super
  • Dow* pred 3 dnevi
   v redu
  • gakiko 19. avg 2021 21:40
   dober, neproblematičen
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ko pride jesensko enakonočje, vemo, da je poletja in toplih sončnih dni nepreklicno konec.