Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Teh stvari nikar ne počnite ob tokratni polni luni (01. 10. 2020)

30. sep 2020 8:08
0

Oglasno sporočilo

... razvestilia nebo ravno na prvi oktobrski dan. Luna bo prinesla ognjevit izbruh energije vsem znamenjem zodiaka, ki bodo osvetlila naše odnose in našo sposobnost prevzema odgovornosti, ko se spuščamo v temnejšo polovico leta. Kljub vsemu pa se morate zavedati negativnih vplivov oktobrske lune, saj boste le tako lahko najbolje izkoristili močnu lunacijo in njen vpliv.

Ne bodite nestrpni

Ob polni luni bo upadajoč, a napet kvadratni vidik med retrogradnim Marsom v ovnu in Saturnom v kozorogu, kar ustvarja frustrirajočo vibracijo, ki nas sili, da smo potrpežljivi, tudi če se nam zdi, da so naše rezerve potrpljenja popolnoma izsušene. Zaradi tega kvadrata Marsa / Saturna se bodo nekateri načrti podrli, vendar poskusite k svojim ciljem pristopiti z bolj osredotočenega vidika, ne bodite nestrpni in pustite, da bo prišel pravi čas.

Ne zanemarjajte svojega razmerja

Polna luna v ovnu daje glavni lunin poudarek sebi, svojemu zaupanju in svojim željam. Vendar pa je na drugi strani te osi tehtnica, znak partnerstev - ki nas opominja, da se moramo, če se želimo povzpeti na nove višine, posvečati svojim partnerjem. To je odlična polna luna, če želite biti družabni in se povezati s prijatelji ali ljubimci ter najti načine, kako narediti svoj odnos bolj izpolnjen in vzajemno koristen. Izkoristite čustveni zagon polne lune in prevzemite odgovornost v svojih odnosih.

Ne ignorirajte svojih čustev

Oven je glavno ognjeno znamenje zodiaka, njegova energija pa je impulzivna, drzna in viharna - kar je super! Ko pa združimo to nebrzdano energijo, podobno ognjeni krogli, s čustveno napolnjeno vibracijo polne lune, lahko pričakujemo nekaj velikih emocij. Verjetno bo ta lunacija vzbudila nekaj novih občutkov glede vaših vodstvenih sposobnosti, vloge v odnosih ali celo vašega fizičnega telesa, zatiranje le-teh pa se bo verjetno končalo s slabim dnevom, tednom, mesecem. Izogibajte se eksplozivni čustveni reakciji, tako da se nežno spopadate z novimi občutki počasneje. Poskusite jih zapisati v svoj dnevnik ali deliti z zaupanja vredno osebo.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 pred 2 dnevoma
   schauma šampon
  • Dow* pred 3 dnevi
   žal ukinjen
  • Dow* pred 3 dnevi
   dober
  • Dow* pred 3 dnevi
   žal ukinjena
  • Dow* pred 3 dnevi
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Predlagamo vam 7 stajliš kosov, v katerih boste tudi v legicah videti izjemno.