Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 30. november do 6. december 2020

29. nov 2020 14:14
0

Oglasno sporočilo

V ponedeljek bo polna Luna, ki bo izjemno močna, v znaku Dvojčka, kar bo prineslo nepričakovane konce in katarzične zaključke. Tokratna polna Luna bo v radovednem Dvojčku in razkrite bodo nekatere skrivnosti, o katerih pogovarjanju se ne boste mogli izogniti.

V torek boste nadaljevali z opravljanjem, saj se bo Merkur pomaknil v divjega Strelca, v katerem temu komunikacijskemu planetu popolnoma popustijo zavore – nikoli pa skuliranosti. Merkur bo v Strelcu prinesel na plano vaše najbolj bizarne in neprimerne zatipke v email sporočilih in najbolj čudaška sms sporočila. A se boste imeli vsaj čemu smejati, zato uživajte, kolikor v bizarnosti 2020 pač lahko. oz., kot je pred meseci dejal naš vladni govorec – dokler še lahko, kar pa že lep čas nihče več ne.

V soboto se bo ljubka Venera povezala z negotovim Neptunom, s čimer bosta v zraku romanca in drama. Stvari najverjetneje niso take, kot so videti, a kljub temu se lahko malce potopite v trenutek. Tudi ta bo minil.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Strelca: Miley Cyrus, Tyra Banks, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Katherine Heigl, Christina Applegate, Tina Turner, Rita Ora, Chrissy Teigen, Ben Stiller, Zoe Kravitz, Britney Spears, Lucy Liu, Amanda Seyfried, Julianne, Moore, Jay-Z, Marisa Tomei, Judi Dench, Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Brad Pitt, Katie Holmes, Jane Fonda, jake Gylenhall, Samuel L. Jackson.

 

Ovnica

Pripravite se, da vam bo telefon ta teden eksplodiral od vseh klicev in sporočil, ko bo polna Luna v ponedeljek osvetlila vaš komunikacijski sektor. Klici, tekstovna in ljubezenska sporočila – vaši predali bodo polni. Nenadoma boste vse pomirjali v njihovih osebnih bitkah in notranjih nevihtah, ki bodo prihajale na površje. Čeprav radi prevzamete vodstvo in organizirate, pazite, da ne pregorite za vse druge. Ni vaše delo, da rešujete njihove težave – na obzorju imate pomembnejše stvari, ki potrebujejo vašo pozornost. Ne pozabite, da bodo vsi trači še vedno tam, ko opravite svoje.

Sporočilo tedna: Ostanite v tem trenutku, a ne dovolite, da vas povsem okupira.

 

Bikica

Polna Luna v ponedeljek bo padla v vaš sektor financ, kar pomeni, da se boste morali soočiti s kruto resnico, da si trenutno ne morete privoščiti življenjskega sloga, kakršnega si želite. Čas je, da se usedete, pregledate svoje finančne zmožnosti in se odrečete nekaterim stvarem. Nič kaj prijetno, vemo – a kar je treba, je treba. Na srečo se bo v soboto Venera povezala z Neptunom in imeli boste prijeten večer in noč s svojim partnerjem ali prijatelji. Paše se malo sprostiti in nasmejati, mar ne?

Sporočilo tedna: Naj vam bodo omejitve motivacija za kreativnost.

 

Dvojčici

Ponedeljkova polna Luna bo prinesla pravi pretres vašemu videzu, zdravju ali celo osebnosti. Znani ste po tem, da ste prava kameleonka, a to, kako se boste ta teden vedli in oblačili, bo presenetilo celo vas. V torek, ko bo Merkur stopil v Strelca, se boste znašli v detajlih vašega razvijajočega se razmerja. Poskusite se ne izgubiti v drami nekoga drugega, imate dovolj lastnih problemov! Osredotočite se na skrb zase, pa najsi bo to meditacija, več zelenjave v prehrani ali uvedba jutranje vadbe. Vi ste tista, ki je pomembna.

Sporočilo tedna: Vedno se prilagajate in razvijate.

 

Rakica

Polna luna bo posijala v vaš sektor nezavednega in privedla na površje nekatere neprijetne informacije. Naj bo to javna skrivnost na vašem delovnem mestu ali šokantno razkritje vaše mame – karkoli se je zgodilo, je izven vaše kontrole. Zato se sprostite, pripravite dišečo kopel z eteričnimi olji in izklopite svoj telefon. V sanjah ali med meditacijo se vam utegne v soboto pojaviti izrazita podoba, zato imejte pri roki dnevnik, da vse takoj zapišete. Tega ne smete zamuditi ali pozabiti!

Sporočilo tedna: Privoščite si popoldanski dremež.

 

Levinja

Ta teden bo polna Luna posijala na vaš sektor družabnega, zato bodo vaši prijatelji dobili veliko pozornosti. Naj bo to drama z vašimi sodelavci ali prepir v skupinskem pogovoru – cel teden boste prilepljeni na svoj telefon, zato se lahko pripeti, da zamudite pomembno informacijo. Ste vezni člen ne le ene, temveč več skupin prijateljev in tokratna polna Luna bo pokazala, da v eni od njih nimate vloge, kakršno ste mislili, da jo imate. Največje razkrite pa bo, da potrebujete tesnejše vezi z določenimi ljudmi. Ustavite se in ocenite, komu posvečati pozornost.

Sporočilo tedna: Povej mi, s kom se družiš, in povem ti, kdo si.

 

Devica

S ponedeljkovo polno Luno za vas prihaja velik preboj na kariernem področju. Projekt, ki ste ga začeli maja in ga tekom poletja izbrusili, bo prišel do presenetljivega, a katarzičnega vrhunca. Četudi je bil spodrsljaj, ste se iz njega veliko naučili. Morda ste tudi dobili izjemno odgovornost, na katero še niste bili pripravljeni in vas je vrgla iz ravnovesja kar se tiče dela in zasebnega življenja. Preživite svoj prosti čas v čiščenju in kuhanju, da se prizemljite v realnost. Bodite prizemljeni, a glejte navzgor!

Sporočilo tedna: Ko plezate po gori, nosite najboljše obutev.

 

Tehtnica

Morda pa tiste vaše nerealne sanje niso tako nerealne. Polna Luna v ponedeljek bo poskrbela, da se boste hitreje učili in širili svoja obzorja. Čeprav se trenutno ne morete preprosto usesti na letalo in odpotovati, kamor vas vlečeta srce in duša, pa boste morda ugotovili, da je tisto, kar iščete, pravzaprav zelo blizu doma. Merkur bo v torek stopil v vaš sektor komunikacije in vam prinesel veliko pogovorov. Na vseh koncih boste naleteli na ljudi, ki bodo s svojo modrostjo lahko vplivali na vaš teden.. dobro jih poslušajte in zaključite že branje tiste knjige!

Sporočilo tedna: Znanje pomeni neprestano učenje, zato se tega držite.

 

Škorpijonka

Ponedeljkova polna Luna bo prinesla presenetljive novice o posojilu ali investiciji ali denarju, ki vam ga dolgujejo. Ne glede na to, ali se že mesece trudite dobiti kredit ali izplačilo odpravnine bivšega delodajalca – nenadoma boste plavali v denarju! Zaslužili ste ga in časi so negotovi, zato ga nikar ne zapravite. V torek se bo Merkur pomaknil v vaš sektor financ, zato bo to dobro obdobje, da se dobite s svojim finančnim svetovalcem, da se dogovorita o podrobnostih vaših vložkov in investicij.

Sporočilo tedna: Prehitite svoje finance, da one ne prehitijo vas.

 

 

Strelka

Polna Luna v ponedeljek bo naplavila na površje veliko napetosti, ki so se nabrale med vama s partnerjem, poslovnim partnerjem, sodelavcem ali šefom. Morda bo prišlo celo do konfrontacije z eno od vaših tekmic na delovnem mestu. Dovolili ste, da vas to razmerje definira – vendar, a je ta druga oseba res oseba, kakršna ste mislili, da je? Merkur bo v torek stopil v vaš znak, kar pomeni, da je vse na vas, zato se izražajte jasno in natančno. Uporabite vse besede, ki jih potrebujete – saj vsi vemo, da 'kratko in jedrnato' ni ravno vaša odlika. Povejte sedaj ali utihnite za vedno.

Sporočilo tedna: Povejte, kaj vas muči, preden se uničite.

 

Kozoroginja

Lansirate zelo ambiciozen projekt in preobilica dela vas izjemno stresira. Polna Luna bo padla v vaš sektor dnevnih opravkov in vam povzročila pravi kaos med podrobnostmi, ki ste jih tako skrbno planirali. V torek Merkur stopi v Strelca, zato bo morda bolje, da določene opravke preložite na koga drugega, ki je manj čustveno vpleten v vaš seznam opravil. Naj vam partner sestavi budget in prijateljica odgovor neumornemu oboževalcu. (Tudi) za to so partnerji in prijatleji.

Sporočilo tedna: Umetnost je vedeti, kdaj prositi za pomoč.

 

Vodnarka

Ta teden bodo stvari postale seksi, saj bo polna Luna osvetlila vaš sektor romanc. Se vam na Tinderju in drugih aplikacijah ne odzivajo ali vas neprestano kenslajo? Je vaše dolgotrajno razmerje izgubilo iskrico? V ponedeljek, ko bo polna Luna, bo vse to še poudarjeno, zato bo to priložnost, da naredite načrt, kako to popraviti, ali pa se preprosto umaknete. Ko se bo v torek Merkur premaknil v Strelca, boste za nasvet vprašali soje prijatelje – ni vam treba vedno biti tista 'skulirana'. Postavite vse akrte na mizo.

Sporočilo tedna: Povejte, kaj si želite, in dobili boste.

 

Ribi

Kako ohraniti mirni in zbrani, ki pa se vse okoli vas sesuva? Polna Luna v ponedeljek bo razkrila nekatere skrite informacije o vaši življenjski situaciji ali vaši družini. Morda vam je najemodajalec računal preveč; morda vam je cimra pojedla vse skrbno shranjene prigrizke; morda so vam starši sporočili, da bodo prodali hišo, v kateri ste odraščali. Od blagega do naravnost bizarnega, a vse bo dramatično. Rešite se stresa in se posvetite delu ali kakemu projektu.

Sporočilo tedna: Luč, ki vas vodi, ste že ves čas vi sami.

PREBERITE TUDI: Nekaj dobrih in manj dobrih lastnosti ljudi, ki so rojeni v znamenju strelca

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 pred 5 dnevi
   schauma šampon
  • Dow* pred 6 dnevi
   žal ukinjen
  • Dow* pred 6 dnevi
   dober
  • Dow* pred 6 dnevi
   žal ukinjena
  • Dow* pred 6 dnevi
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Januarska polna luna vzhaja v ognjenem in dramatičnem znamenju leva. Ta lunacija doseže ...